Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Brandweerhelikopter 30566

De LEGO set 30566 is een brandweerhelikopter waarmee je als heldhaftige brandweerman kunt vliegen en branden kunt blussen.
De set is gemakkelijk te bouwen en compatibel met andere LEGO sets.
Bestel vandaag nog en word de held in je eigen LEGO City!

Waar is LEGO Brandweerhelikopter 30566 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
35
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-01-2021
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
30566
lego insiders punten icoon
30
punten

Er is brand in LEGO® City en het is aan jou om de dag te redden met de brandweerhelikopter set 30566! Stijg op in de lucht en vlieg over de stad als een heldhaftige brandweerman. Deze speelgoedhelikopter is uitgerust met een uniek noppen schietend waterkanon, perfect om de vlammende branden te blussen en mensen te redden in nood. De ronddraaiende rotors zorgen voor de nodige snelheid om snel bij de scene van de brand te zijn.

In de cockpit is er genoeg ruimte om de brandweerman minifiguur te plaatsen, zodat hij de controle kan houden over de helikopter. Maar wacht, er is meer! Het avontuur stopt niet bij de helikopter zelf, want deze LEGO® set biedt tal van verrassingen en extra mogelijkheden.

Stel je voor dat je je eigen speelwereld bouwt met de Brandweerhelikopter set 30566. Je kunt je voorstellen dat je een heldhaftige brandweerman bent die snel en efficiënt achter de controle knoppen zit in de cockpit van de helikopter. Met een druk op de knop vuur je water af vanaf het waterkanon. Richt het kanon op de vlammen en laat de waterstralen de branden doven. Zo kun je de stad van LEGO® City redden van de ondergang.

Maar vergeet niet dat elke brandweerman ook een team achter zich heeft om zich heen. Met deze set kun je je fantasie gebruiken om je eigen verhaal te creëren, met andere LEGO® minifiguren die samen met jou op avontuur gaan. Misschien werken jullie samen om een gecompliceerde reddingsoperatie uit te voeren of om een ​​moeilijke brand te blussen waarbij het hele team moet samenwerken.

Deze Brandweerhelikopter set 30566 is perfect voor jonge bouwers en verzamelaars van LEGO® sets. Het is gemakkelijk om te bouwen met behulp van de duidelijke instructies. Bovendien is de set ook compatibel met andere LEGO® sets, dus je kunt je eigen creaties blijven uitbreiden en aanpassen.

Bestel de LEGO® Brandweerhelikopter set 30566 vandaag nog en wees de held in je eigen LEGO® City. Laat je fantasie de vrije loop en blus de heetste branden met een unieke set voor elke brandweerman in spe.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:57

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60190

Poolijsglider

foto van lego set60402

Blauwe monstertruck

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.