Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Politie waterscooter 30567

Maak je LEGO® City collectie compleet met de LEGO set 30567, een politiewaterscooter.
Houd de zee veilig en arresteer criminelen met de afneembare handboeien.
Deze set is geschikt voor jong en oud, helpt je bouwvaardigheden te verbeteren en zorgt voor eindeloos speelplezier.
Breid je collectie verder uit met andere LEGO® City sets en ontdek altijd iets nieuws.
Bestel vandaag nog en beleef snel het avontuur! Neem contact op met onze experts voor vragen.
Snelle levering gegarandeerd.

Waar is LEGO Politie waterscooter 30567 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 3.9919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
33
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-01-2021
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
30567
lego insiders punten icoon
30
punten

Ben jij klaar om de zee rond LEGO® City veilig te houden en de criminelen te stoppen? Dan is LEGO set 30567 de perfecte aanvulling voor jouw collectie! Deze coole politiewaterscooter is uitgerust met alles wat je nodig hebt om de zee te patrouilleren en de orde te handhaven.

Met de afneembare handboeien ben je klaar om elke criminele te arresteren die probeert te ontsnappen. De minifiguur van de politieagente is uitgerust met een walkietalkie om te communiceren met haar team en de commandokamer op het vasteland. Zo blijf jij goed op de hoogte van alles wat er gebeurt in LEGO® City.

Deze set is perfect voor jong en oud om te bouwen en te spelen. Met de stevige blokjes en duidelijke instructies bouw jij in een mum van tijd de politiewaterscooter en ben je klaar om de zee op te gaan. Het is een geweldige manier om je bouwvaardigheden te verbeteren en tegelijkertijd plezier te hebben.

De politiewaterscooter is niet alleen leuk om te bouwen, maar ook om mee te spelen. Je kunt de zee verkennen en de oceaanbodem ontdekken. Verzamel schelpen, zoek naar schatten en red gestrande dieren. Met deze waterscooter ben je klaar voor elk avontuur.

En wist je dat LEGO® City altijd nieuwe sets introduceert? Je kunt jouw collectie uitbreiden met bijvoorbeeld een politiehelikopter, brandweerwagen of een bouwvoertuig. Er is altijd wat nieuws te ontdekken en te bouwen met LEGO® City.

Dus waar wacht je nog op? Voeg LEGO set 30567 vandaag nog toe aan jouw collectie en verover de zee van LEGO® City! En met onze snelle levering ben jij in no-time klaar voor het avontuur.

Mocht je nog vragen hebben over deze set of andere LEGO® City sets, dan staan onze experts altijd voor je klaar. Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:24

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 3.99 (29-04-2023) € 3.99 (29-04-2023) € 3.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set60281

Reddingshelikopter

foto van lego set60276

Politie gevangenentransport

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.