Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Kinderspeelplein 30588

Maak kennis met LEGO set 30588: een must-have voor iedereen die van bouwen en fantasie houdt.
Met de heldhaftige Minifiguur beleef je spectaculaire avonturen vol actie en spanning.
Deze set is ideaal voor zowel kinderen als volwassenen en stimuleert creativiteit.
Bestel nu en ontdek een wereld vol avontuur en plezier!

Waar is LEGO Kinderspeelplein 30588 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 3.9919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
51
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-01-2022
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
30588
lego insiders punten icoon
30
punten

Ga mee op avontuur met LEGO set 30588! Met deze set beleef je de meest spectaculaire avonturen vol actie en spanning. Of je nu jong of oud bent, met deze LEGO set leef je je helemaal uit. Maak kennis met de heldhaftige Minifiguur die deze set bevat, stel je eigen configuraties samen en bouw de meest indrukwekkende voertuigen en apparaten.

De LEGO set 30588 is ideaal voor zowel kinderen als volwassenen. Het stimuleert de creativiteit en de verbeelding van kinderen, terwijl volwassenen hun passie voor bouwen en handvaardigheid kunnen uitleven. Met deze set bouw je in verschillende stappen aan een indrukwekkend bouwwerk dat je helemaal op jouw manier kan maken. Het is een uitdaging die je gegarandeerd urenlang bezig zal houden!

Ben je op zoek naar een cadeau voor je kind, die van bouwen houdt? Dan is deze LEGO set absoluut een aanrader. Het is niet alleen leuk en leerzaam maar het blijft ook passen bij zijn of haar leeftijd. Maar ook als je zelf fan bent van LEGO, zal deze set je hart sneller doen kloppen. Het is een uitstekende aanvulling op je verzameling en de perfecte manier om jezelf uit te dagen!

Met LEGO set 30588 heb je de mogelijkheid om je eigen verhalen te verzinnen en tot leven te brengen. Laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen wereld vol met avonturen. Van stoere voertuigen tot futuristische constructies, met deze set kan je helemaal losgaan en de meest fantastische creaties maken!

De opvallende Minifiguur die bij de set hoort, is een karakter dat tot de verbeelding spreekt. Het is de focus van vele avonturen en spannende verhalen. Met deze set heb je de kans om zelf aan de slag te gaan en de meest geweldige avonturen te beleven, waar de dappere Minifiguur een hoofdrol speelt. Bob de Bouwer, eat your heart out!

Kortom, LEGO set 30588 is een must-have voor iedereen die van bouwen en fantasie houdt. Het is een geweldige manier om je creativiteit te stimuleren en jezelf uit te dagen. En niet te vergeten: het is gewoon ontzettend leuk! Verzamel alle onderdelen, bouw samen met vrienden en familie, en maak de meest fantastische creaties.

Bestel nu LEGO set 30588 en maak kennis met een wereld vol avontuur en plezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:24

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 3.99 (29-04-2023) € 3.99 (29-04-2023) € 3.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set60107

Ladderwagen

foto van lego set60390

Parktractor

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.