Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Police Off-Road Buggy Car & Iconic Red Plane 30664

Duik in het avontuur van LEGO City met set 30664: de Politie Off-Road Buggy Auto. Als politieagent kun je de straten veilig houden en boeven vangen. Met stoere auto, minifiguur en 'wanted' poster element. Scan de QR-code voor een leuke video en beleef eindeloos speelplezier alleen of met vrienden.

Waar is LEGO Police Off-Road Buggy Car & Iconic Red Plane 30664 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
35
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
30664
lego insiders punten icoon
32
punten

Welkom in LEGO® City, waar avontuur om elke hoek wacht! Ben jij klaar om de held te zijn die onze stad nodig heeft? Met LEGO set 30664, de LEGO City Politie Off-Road Buggy Auto, ben jij de politieagent die de straten veilig houdt.

Deze stoere off-road buggy auto wordt geleverd met een politieagent minifiguur die klaar staat om de misdaad te bestrijden. Maar dat is nog niet alles - deze set bevat ook een 'wanted' poster element, zodat jij op zoek kunt gaan naar de boeven die rondzwerven in LEGO City. En het beste van alles, er is een QR-code die je kunt scannen om een ​​leuke online video te bekijken waarin de avonturen van de LEGO City politie tot leven komen!

Of je nu een jonge avonturier bent die graag spannende verhalen bedenkt, of een volwassene die geniet van het bouwen en verzamelen van LEGO sets, deze LEGO City Politie Off-Road Buggy Auto is perfect voor jou. Laat je creativiteit de vrije loop en bedenk eindeloze scenario's waarin de politieagent de dag redt.

Met zijn opvallende blauw-witte kleuren en robuuste ontwerp is deze off-road buggy auto een echte blikvanger. Of je nu door de straten van LEGO City racet of off-road terrein verkent, deze auto staat altijd klaar voor actie.

Dus waar wacht je nog op? Voeg LEGO set 30664 toe aan je verzameling en beleef urenlang speelplezier. Of je nu alleen speelt of samen met vrienden, deze set zorgt gegarandeerd voor vele uren vermaak.

Stap in de wereld van LEGO City en help de politieagent de boeven te vangen. Met deze LEGO City Politie Off-Road Buggy Auto ben jij de held van LEGO City! Dus haal diep adem, zet je schrap en maak je klaar voor het avontuur van je leven. LEGO City wacht op jou!

Laatste update: 2024-08-02 12:04:19

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.