Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® City Bouw mijn stad accessoire-set 40170

Breid je LEGO City uit met de LEGO City Bouw mijn stad accessoire-set.
Deze set bevat verschillende bouwbare stadsitems, zoals straatlantaarns, stoplichten en een stadspark.
Ook bevat het stickers om de stad te personaliseren.
Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en biedt eindeloos bouwplezier.
Bestel nu en maak van jouw LEGO City een unieke en levendige plek!

Waar is LEGO LEGO® City Bouw mijn stad accessoire-set 40170 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
100
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-08-2017
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
40170
lego insiders punten icoon
75
punten

Breid je LEGO® City uit en maak het nog mooier met de LEGO® City Bouw mijn stad accessoire-set! Deze set bevat verschillende bouwbare stadsitems zoals een straatlantaarn, stoplicht, fietsenrek, fontein, stadspark, werkende slagboom met huisje, krat met groente, verkeersbord en stickers. Met deze accessoires kan je jouw LEGO® City nog realistischer maken en nog meer plezier beleven aan het spelen.

De LEGO® City Bouw mijn stad accessoire-set is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassen LEGO® fans die hun eigen stad willen bouwen met gedetailleerde en realistische elementen. Deze set kan worden gecombineerd met andere LEGO® City sets om je City nog groter te maken en het nog meer leven te geven.

Met de bouwbare straatverlichting kan je ervoor zorgen dat jouw City ook 's nachts verlicht is. Het stoplicht zorgt voor veilig verkeer en het fietsenrek biedt plaats aan tientallen fietsen. De fontein en stadspark maken van jouw LEGO® City een ontmoetingsplek voor inwoners en toeristen. Met de werkende slagboom met huisje kan je bepalen wie er de stad in en uit gaat. Ook kan je met de krat groente en verkeersbord de City nog realistischer maken.

Deze set bevat stickers, waarmee je de City nog meer kan personaliseren. Zo kan je bijvoorbeeld een naamplaatje maken voor de slagboom, of de fontein een artistieke touch geven. De stickers zijn gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen.

De LEGO® City Bouw mijn stad accessoire-set is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en bevat in totaal 173 stukjes. Het is een uitdaging om alle items in elkaar te zetten, maar met de stapsgewijze instructies is het ook voor kinderen goed te doen. Het resultaat is een mooie en gedetailleerde LEGO® City met realistische en functionele elementen.

Kortom, ben jij een LEGO® City fan en wil je jouw City uitbreiden met realistische en functionele elementen? Dan is de LEGO® City Bouw mijn stad accessoire-set een absolute aanrader! Deze set biedt eindeloos bouwplezier voor jong en oud en maakt van jouw LEGO® City een unieke en levendige plek. Bestel de set nu in onze webshop en laat je fantasie de vrije loop!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:55

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60228

Ruimteraket en vluchtleiding

foto van lego set60124

Vulkaan onderzoeksbasis

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.