Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Politie MF accessoireset 40372

De LEGO® City Police MF accessoireset (40372) bevat minifiguren van Duke DeTain, een politieagent en twee boeven.
Met onder andere een geldautomaat, steekwagen en dynamietaccessoires kunnen fans van de tv-serie LEGO City Adventures hun favoriete scènes naspelen en de boeven vangen.
Deze gedetailleerde set is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en een geweldige aanvulling op iedere LEGO® speelset.
Bestel vandaag nog en ga op avontuur in LEGO® City!

Waar is LEGO Politie MF accessoireset 40372 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 12.9919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
42
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-01-2020
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
40372
lego insiders punten icoon
97
punten

Ben jij klaar voor de spanning en sensatie van LEGO® City? Met de LEGO® City Police MF accessoireset (40372) ben je helemaal voorbereid op urenlang fantasierijk boevenvangplezier! Deze set bevat minifiguren van Duke DeTain, de held uit de tv-serie LEGO City Adventures, een politieagent en twee boeven. Fans van de tv-serie kunnen hun favoriete scènes naspelen en de boeven eindelijk in de boeien slaan.

Met deze set heb je alles wat je nodig hebt om de stad veilig te houden. Zo is er een geldautomaat die je kunt beschermen tegen de dieven die op de loer liggen. Met de bijgeleverde steekwagen kunnen de boeven snel en gemakkelijk de buit wegvoeren, maar dat gaat niet gebeuren onder jouw waakzame oog. Daarnaast heb je nog een walkietalkie om in contact te blijven met je team, een koevoet om de klus te klaren en dynamietaccessoires om de boel op te blazen. Alles wat je nodig hebt om de boeven te slim af te zijn!

Deze LEGO® City Police MF accessoireset is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en is een geweldige aanvulling op iedere LEGO® speelset. Het is ook een ideale introductieset voor politieagenten in de dop. Kinderen kunnen op deze manier op een speelse manier kennis maken met het werk van de politie en ontdekken hoe belangrijk het is om de stad veilig te houden.

De set is zeer gedetailleerd en bevat minifiguren met realistische gezichtsuitdrukkingen. Zo lijkt het net alsof je je favoriete tv-held Duke DeTain echt in handen hebt! De geldautomaat is ca. 5 cm hoog, 3 cm breed en 3 cm diep en past perfect in iedere LEGO® City.

Kortom, deze LEGO® City Police MF accessoireset (40372) is niet alleen een must-have voor fans van LEGO® City Adventures, maar voor iedereen die van actie en avontuur houdt. Met de set kunnen kinderen en volwassenen urenlang spelen en hun fantasie de vrije loop laten. Bestel hem vandaag nog en ga op avontuur in LEGO® City!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:25

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60244

Helikoptertransport

foto van lego set60157

Jungle startset

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.