Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Elektrische scooters en laadstation 40526

De LEGO® City Elektrische Scooters en Laadstation (40526) accessoireset is perfect voor jonge bouwers vanaf 6 jaar.
Met een imitatielaadstation met zonnepanelen en twee elektrische scooters kunnen kinderen urenlang fantasierijk spelen.
Deze educatieve set leert kinderen spelenderwijs over duurzame energie.
Geschikt als cadeau voor LEGO® fans en bouwers.
Bestel vandaag nog deze must-have set en geef het speelplezier een boost!

Waar is LEGO Elektrische scooters en laadstation 40526 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 12.9919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
50
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-06-2022
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
40526
lego insiders punten icoon
97
punten

Wauw, scooters rijden was nog nooit zo leuk! Met de LEGO® City Elektrische Scooters en Laadstation (40526) accessoireset krijgt het spelen met LEGO® een extra dimensie. Deze set is perfect voor beginnende bouwers vanaf 6 jaar oud en een geweldige aanvulling op bestaande LEGO® sets. Bij het imitatielaadstation met zonnepanelen horen twee verwijderbare elektrische scooters, plus minifiguren van een technicus en twee scooterrijders. Dit betekent urenlang fantasierijk speelplezier!

Deze LEGO® set is niet alleen superleuk, maar ook nog eens ontzettend educatief. Door de scooters op te laden met het zonnepaneel blijven de figuurtjes bewust van duurzame energie. Zo leren kinderen spelenderwijs over het belang van het gebruik van groene energie.

Deze accessoireset is ideaal voor jonge kinderen die net beginnen met bouwen. Het bevat eenvoudige en duidelijke instructies voor het bouwen van het laadstation en de scooters. Perfect voor kinderen die hun fantasie de vrije loop willen laten en graag hun eigen creaties willen maken.

Als je het cadeau wilt doen aan een LEGO® fan of bouwer in spe, dan is de LEGO® City Elektrische Scooters en Laadstation (40526) het beste cadeau om te geven. Het is een fantastisch geschenk voor verjaardagen, de feestdagen of om gewoon zomaar te geven.

In de doos zitten twee werkende scooters voor minifiguren, een imitatie-laadstation, 2 minifiguren van bestuurders met helmen en een minifiguur van een technicus met een gereedschapskist.

Met deze set kunnen minifiguren de stad verkennen, nieuwe paden in het park ontdekken en coole bezienswaardigheden ontdekken. Je kunt zelfs een race organiseren waarbij je kunt kijken wie er als eerste bij de finish is! Deze accessoireset kan worden gecombineerd met andere LEGO® sets, waardoor je je eigen wereld met LEGO® kunt creëren.

Kortom, deze LEGO® City Elektrische Scooters en Laadstation (40526) accessoireset is een must-have voor alle LEGO®-fans. Het versterkt niet alleen de fantasie van kinderen, maar leert ze ook nog eens over duurzame energie. Bovendien is het een fantastisch cadeau voor iedereen die houdt van bouwen en spelen met LEGO®. Bestel deze set vandaag nog en geef het speelplezier van kinderen een boost!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:48

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 12.99 (13-07-2022) € 12.99 (13-07-2022) € 12.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set60398

Gezinswoning en elektrische auto

foto van lego set5007370

Happy to Help!

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.