Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Build Your Own Adventure 5006806

De LEGO City Build Your Own Adventure is een kleurrijk boek met 80 pagina's vol inspiratie, tips en ideeën om de coolste LEGO sets te bouwen.
Het wordt geleverd met 45 LEGO onderdelen en instructies om een exclusief politievoertuig te bouwen.
Het boek bevat ook een minifiguur van een politieagent.
Perfect cadeau voor kinderen vanaf 7 jaar die van bouwen en spelen met LEGO houden.
Bouw je eigen avontuur met LEGO City!

Waar is LEGO Build Your Own Adventure 5006806 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.9919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006806
lego insiders punten icoon
150
punten

Maak kennis met de LEGO City Build Your Own Adventure: het kleurrijke boek dat het speelplezier van jouw kinderen naar een hoger niveau tilt! Met maar liefst 80 pagina's vol inspiratie, tips en ideeën kunnen kinderen de coolste LEGO sets bouwen en zich laten inspireren door de verhalen in het boek.

En dat is nog niet alles! Bij het boek worden maar liefst 45 LEGO onderdelen geleverd, inclusief instructies om een exclusief politievoertuig te bouwen. Het boek bevat zelfs een minifiguur van een politieagent, zodat kinderen direct aan de slag kunnen.

Van het bouwen van coole auto's tot het creëren van adembenemende gebouwen; jouw kinderen kunnen hun creativiteit de vrije loop laten en hun eigen LEGO sets ontwerpen. En het beste is: ze hebben alleen LEGO stenen nodig om hun eigen nieuwe en opwindende avonturen te beleven.

Het kleurrijke boek is gebonden en heeft een formaat van 25 x 21 cm. Het is het perfecte cadeau voor kinderen vanaf 7 jaar die gek zijn op bouwen en spelen met LEGO. Let op: het boek is in het Engels.

Als je op zoek bent naar een cadeau waarmee je de creativiteit en verbeeldingskracht van jouw kinderen kunt stimuleren, zoek dan niet verder dan de LEGO City Build Your Own Adventure. Dit geweldige boek biedt urenlang speelplezier voor jong en oud. Dus waar wacht je nog op? Bouw je eigen avontuur met LEGO City!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:51

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 19.99 (13-07-2022) € 19.99 (13-07-2022) € 19.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set60111

Brandweer hulpvoertuig

foto van lego set60174

Politiekantoor op de berg

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.