Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Brandweermotor 60000

De LEGO set 60000 bevat een brandweermotor en een brandweerman minifiguur.
Met deze set kun je elke situatie aan en branden blussen in de stad.
De brandweermotor is ontworpen voor snelheid en wendbaarheid.
De set stimuleert creativiteit en verbeelding en kan worden uitgebreid met andere LEGO sets.
Bestel nu en word een echte held!

Waar is LEGO Brandweermotor 60000 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
40
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60000
lego insiders punten icoon
0
punten

Ga als een echte held te werk met de LEGO Brandweermotor! Deze fantastische set bevat alles wat je nodig hebt om een brand te blussen en de stad te redden. Met de brandweerman minifiguur met zijn brandblusser en de stoere brandweermotor kun je elke situatie aan.

De brandweermotor is speciaal ontworpen voor snelheid en wendbaarheid, zodat je altijd voorop kunt lopen bij het bestrijden van branden. Of het nu gaat om een klein brandje in de vuilcontainer of een grote brand in een gebouw, de brandweerman heeft alles onder controle!

Maak gebruik van de vlam-elementen om de brand te simuleren en breng al je brandweer-skills in de praktijk. De klep van de vuilcontainer kan worden geopend zodat je de vlammen beter kunt blussen en je de brandwonden van het vuilnis kunt voorkomen.

De LEGO Brandweermotor set is perfect voor jongeren en volwassenen die van avontuur en spanning houden. De set is niet alleen leuk om mee te spelen, maar is ook een geweldige manier om de creativiteit en verbeelding te stimuleren.

De set bevat ook een handige bouwinstructie waarmee je jouw brandweermotor op een gemakkelijkere manier kunt samenstellen. Je kunt het bouwproces bovendien uitbreiden met andere LEGO sets om je eigen brandweerstation te bouwen. Zo kun je echte heldendaden verrichten en de stad elke dag veiliger maken.

Bestel nu jouw LEGO Brandweermotor set en maak jouw collectie compleet! De set is een geweldig cadeau voor elke LEGO-fan en zal zeker voor urenlang speelplezier zorgen. Begin vandaag nog met het bestrijden van branden en word een echte held!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:48

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60335

Treinstation

foto van lego set60243

Politiehelikopter achtervolging

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.