Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Brandweercommandant 60001

De LEGO set 60001 Brandweercommandant biedt urenlang speelplezier met een stoere brandweercommandowagen.
Het bouwen van de set helpt bij de ontwikkeling van creativiteit en motoriek.
De set bevat twee minifiguren met accessoires, waaronder een goudkleurige helm.
Ga op avontuur en blus branden en red katten met deze fantastische set.
Bestel nu online en ontdek de wereld van LEGO City.

Waar is LEGO Brandweercommandant 60001 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
80
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60001
lego insiders punten icoon
0
punten

Welkom bij de fantastische wereld van LEGO City! Hier beleef je de meest gekke avonturen met de nieuwste en meest uitdagende LEGO sets. Deze keer hebben we de LEGO set 60001 Brandweercommandant, een set die zorgt voor urenlang speelplezier en fantasierijke verhalen.

In deze set vind je een stoere brandweercommandowagen die je helemaal zelf in elkaar kunt zetten. Hierdoor train je niet alleen je creativiteit en motoriek, maar beleef je ook een geweldige tijd terwijl je bouwt en speelt.

De brandweerwagen komt met twee minifiguren: de brandweercommandant en de katteneigenaar. Beide figuren hebben speciale accessoires, zoals een brandblusser, walkie-talkie en een vis. Maar vooral de goudkleurige helm van de brandweercommandant steelt de show!

Dit is echter niet zomaar een gewone dag voor de brandweercommandant, want er is een brandende boom en een arme kat die hulp nodig heeft. Het is jouw taak om de brand te blussen en de kat te redden. Ga in de actiestand met de commandowagen en zorg dat de kat veilig naar beneden komt!

De brandweercommandowagen is 4 cm hoog, 11 cm lang en 5 cm breed. Hierdoor past hij gemakkelijk in je hand en kan je hem overal mee naartoe nemen. Daarnaast zijn alle LEGO sets gemaakt van hoogwaardige materialen die stevig genoeg zijn om keer op keer opnieuw te kunnen genieten van de set.

Met deze LEGO set ontwikkel je niet alleen je creativiteit en motoriek, maar heb je ook een prachtige aanvulling op je LEGO City collectie. Speel alleen of met vrienden en beleef de meest spannende avonturen in jouw eigen LEGO wereld.

Ben jij klaar voor actie? Koop dan nu de LEGO set 60001 Brandweercommandant en sta klaar om branden te blussen en katten te redden! Bestel hem snel en gemakkelijk online en ontdek wat een fantastische wereld er voor je open gaat. LEGO City: Bouw en beleef met LEGO!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:48

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60140

Bulldozer inbraak

foto van lego set60274

Elite Politie vuurtoren aanhouding

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.