Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Brandalarm 60003

Met de LEGO set 60003 Brandalarm kunnen jongeren en volwassenen hun eigen brandweeravonturen beleven.
De set bevat een brandweerwagen met uitschuifbare ladder en een verlaten huis met realistische elementen.
Red keer op keer de dag met deze heldhaftige set.
Bestel nu en begin je avontuur!

Waar is LEGO Brandalarm 60003 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
301
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60003
lego insiders punten icoon
0
punten

Ben jij altijd al fan geweest van stoere brandweermannen en vrouwen en hun spannende reddingsacties? Dan is de LEGO set 60003 Brandalarm echt iets voor jou! In deze set beleef je in eigen huis de meest onvergetelijke avonturen als brandweerman.

De set bevat 3 brandweermannen met elk hun eigen unieke accessoires. Zo hebben ze allemaal brandwerende kleding, een bijl en een zaag om zo snel mogelijk in actie te kunnen komen. En dat is zeker nodig, want er is een brand uitgebroken in een verlaten huis in de straat!

Gelukkig hebben de brandweermannen alles onder controle met behulp van de brandweerwagen. De wagen beschikt over een uitschuifbare en draaibare ladder, waardoor de hoogste verdiepingen van het huis bereikt kunnen worden. Daarnaast is er ook een oprolbare brandslang met water-element aanwezig om de vlammen te doven.

Het verlaten huis in de set is voorzien van levensechte elementen die kunnen helpen bij het naspelen van de reddingsactie. Zo zijn er vlam-elementen die kunnen worden ingetrokken, een vuilnisbak en een straatlantaarn.

Maar dat is nog niet alles! De ladder van de brandweerwagen kan omhoog worden geschoven en aan de knop gedraaid, waardoor de vlammen verdwijnen. Zo kan de reddingsactie keer op keer opnieuw worden uitgevoerd!

De set is geschikt voor zowel jongeren als volwassenen en biedt volop mogelijkheden om fantasierijke verhalen te bedenken en na te spelen. Het verlaten huis is namelijk 14cm hoog, 12cm breed en 6cm diep en de brandweerwagen meet 8cm in hoogte, 16cm in lengte en 5cm in breedte.

Dus waar wacht je nog op? Word een heldhaftige brandweerman en red de dag met de LEGO set 60003 Brandalarm! Bestel deze set nu en start je eigen avontuur.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:48

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60135

ATV-arrestatie

foto van lego set60364

Skatepark

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.