Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Politie quad 60006

Ontdek de wereld van misdaad en rechtvaardigheid met de LEGO set 60006 Politie quad.
Achtervolg de inbreker en arresteer hem met de accessoires zoals handboeien en een breekijzer.
Bestuur de stoere politiequad en neem hem overal mee naartoe.
Koop nu en beleef urenlang speelplezier! Kijk ook op onze website voor meer LEGO sets voor jong en oud.
Bestel vandaag nog en bouw elke dag iets moois!

Waar is LEGO Politie quad 60006 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
51
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60006
lego insiders punten icoon
0
punten

Ben jij klaar om de spannende wereld van misdaad en rechtvaardigheid te ontdekken? Dan is de LEGO set 60006 Politie quad iets voor jou! Met deze set ga je op avontuur als een echte elite politieagent, op jacht naar de beruchte inbreker die probeert te ontsnappen met gestolen diamanten.

De set bevat alles wat je nodig hebt om de boef te achtervolgen en te arresteren. Zo krijg je twee minifiguren, één elite politieagent en één inbreker, elk met verschillende accessoires zoals een kruiwagen, breekijzer, walkie-talkie set, handboeien en vier diamanten! Met deze accessoires kan jij als politieagent de inbreker bij de kraag vatten, hem in de boeien slaan en de diamanten veilig terugbrengen naar waar ze thuishoren.

En wat is er nu leuker dan op een politiequad rijden terwijl je op boevenjacht gaat? Deze set bevat een stoere politiequad die jij als elite politieagent kan besturen. De quad is 5 centimeter hoog, 6 centimeter lang en 4 centimeter breed, dus je kan hem gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Geen boef kan nog aan jou ontsnappen!

Kortom, met de LEGO set 60006 Politie quad kan jij als jong of oud volop genieten van de spanning en sensatie van misdaad en politie. Dus verken de wereld van de misdaad en breng de beruchte inbreker achter slot en grendel! Koop deze set nu en beleef urenlang speelplezier!

PS: Ben je een fan van LEGO en wil je nog meer sets ontdekken? Kijk dan gerust eens rond op onze website. We hebben een ruim assortiment aan LEGO sets voor jong en oud, voor zowel jongens als meisjes. Doorzoek onze website om de perfecte set te vinden voor jou of als cadeau voor iemand anders. En het leuke aan onze sets? Ze zijn alles behalve saai! Laat je fantasie de vrije loop en speel urenlang met onze LEGO sets. Bestel vandaag nog en maak van elke dag een mooie bouwdag!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:48

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60324

Mobiele kraan

foto van lego set60365

Appartementsgebouw

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.