Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Snelle achtervolging 60007

Beleef de ultieme achtervolging met LEGO set 60007: Snelle achtervolging! Met de Elite politiemotor en -wagen jaag je op een inbreker en arresteer je hem met behulp van onder andere een spijkerstrook en handboeien.
Deze set biedt eindeloos speelplezier en is perfect voor zowel kinderen als volwassenen.
Voeg deze set vandaag nog toe aan je LEGO-collectie en word de ster van je eigen actiefilm.
Bestel nu!

Waar is LEGO Snelle achtervolging 60007 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 23.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
284
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60007
lego insiders punten icoon
0
punten

We drukken het gas vol in met lego set 60007: Snelle achtervolging! Ga op zoek naar een spannend avontuur met onze exclusieve Elite politiemotor en -wagen. Ervaar hoe politieagent Chase McCain de inbreker op de hielen zit en arresteert. De set bevat alles wat je nodig hebt om de actie tot leven te brengen: een spijkerstrook, politiebarricade, verkeerskegel, goudstaaf en bankbiljetten.

Inclusief zijn 3 minifiguren waaronder Chase McCain, een inbreker en een Elite politie motorrijder met handboeien. Zonder hen zou de achtervolging geen succes zijn. Vervolgens zijn er ook nog de donkerblauwe LEGO® City Elite politie-elementen waarmee je de set kan uitbreiden en nog stoerder maakt. En we hebben ook nog een extraatje! Gebruik de unieke code om speciale missies en voertuigen te activeren in het LEGO City Undercover™ computerspel!

Met lego set 60007 beleef je zeker weten veel plezier en spanning. De Elite politiewagen heeft een hoogte van 7cm, een lengte van 13cm en een breedte van 6cm. De Elite politiemotor is 4cm hoog, 6cm lang en 4cm breed. De sportwagen van de inbreker is 4cm hoog, 12cm lang en 5cm breed. Elke auto is op zichzelf al een meesterwerk, maar als je ze combineert, vormen ze een fantastische achtervolgingsscène.

Maak je klaar om de spijkerstrook uit te rollen en de inbreker in de boeien te slaan. Met onze snelle Elite politiemotor en -wagen achtervolg je de inbreker tot in de kleinste hoekjes en gaatjes. Wanneer je hem te pakken hebt, is er geen ontsnappen aan. Laat hem voelen wie de baas is in de stad en breng hem over naar het bureau.

Met lego set 60007: Snelle achtervolging beleef je de spanning en sensatie van een echte achtervolging op een veilige en educatieve manier. Deze set is perfect voor zowel kinderen als volwassenen en biedt oneindige mogelijkheden tot spelen en herbeleven van je favoriete scènes uit de grootste misdaadfilms.

Ben jij klaar om op patrouille te gaan met onze Elite politie? Voeg lego set 60007: Snelle achtervolging toe aan jouw LEGO-collectie en ga voor de ultieme uitdaging! Bestel vandaag nog en ervaar zelf hoe het is om de ster te zijn in je eigen actiefilm.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:48

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 23.95 (24-05-2023) € 23.95 (24-05-2023) € 23.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60001

Brandweercommandant

foto van lego set60084

Racemotor transport

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.