Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Museum inbraak 60008

Speel de hoofdrol in je eigen misdaadfilm met de LEGO Experts set 60008 Museum Inbraak! Help de Elite politie bij het stoppen van de inbrekers en breng de kunstschatten terug naar de rechtmatige eigenaar.
Deze set bevat voertuigen, minifiguren en accessoires voor eindeloos speelplezier.
Bouwen met LEGO is niet alleen leuk, maar ook goed voor de ontwikkeling.
Bestel nu en word de held van je eigen misdaadverhaal!

Waar is LEGO Museum inbraak 60008 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 69.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
563
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2014
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60008
lego insiders punten icoon
0
punten

Speel de hoofdrol in je eigen misdaadfilm met de LEGO Experts set 60008 Museum Inbraak! Deze set bevat alle ingrediënten voor een bloedstollend avontuur. Er zijn inbrekers op pad die het voorzien hebben op de kostbaarheden in het museum. Het is aan jou en de Elite politie om ze tegen te houden en de kunstschatten terug te brengen naar de rechtmatige eigenaar. Durf jij deze uitdaging aan?

Met deze set kun je helemaal opgaan in het verhaal. Er zijn maar liefst zes minifiguren inbegrepen: twee inbrekers, een Elite politiepiloot, een chauffeur en twee Elite politieagenten. De accessoires maken de set compleet. Zo zijn er een schilderij, een blauwe diamant, een zwaard, een bord en een goudklomp-element aanwezig.

De voertuigen in deze set zijn essentieel in de achtervolgingen. Zo is er de Elite politiewagen, de Elite politiehelikopter en de vluchtwagen van de inbrekers. Met de Elite politiehelikopter kun je de inbrekers vanuit de lucht in de gaten houden. De schijnwerper op de helikopter heeft zelfs een LEGO lichtsteen, wat voor een realistisch effect zorgt. Met de Elite politiewagen ben je snel ter plaatse en met de vluchtwagen van de inbrekers kun je ze op de hielen zitten.

Om de inbrekers uiteindelijk te kunnen arresteren, zijn er verschillende accessoires beschikbaar. Zo zijn er touwen, handboeien, een zaklantaarn en een walkie-talkie waar je mee kunt communiceren met je teamgenoten.

De afmetingen van de set zijn 14cm hoog, 12cm breed en 13cm diep. De Elite politiehelikopter is 7cm hoog, 19cm lang en 16cm breed en de Elite politiewagen is 8cm hoog, 15cm lang en 7cm breed. De vluchtwagen van de inbrekers is 6cm hoog, 11cm lang en 6cm breed. Dit maakt het mogelijk om de set op verschillende manieren op te stellen en te gebruiken in je eigen avonturen.

Bouwen met LEGO is niet alleen een leuke hobby, het is ook nog eens goed voor de ontwikkeling van creativiteit en fijne motoriek. Met de LEGO Experts set 60008 Museum Inbraak krijg je de kans om je eigen verhaal te bedenken en uit te spelen. Durf jij de uitdaging aan?

Heb je de smaak te pakken? Neem dan ook een kijkje bij onze andere LEGO sets en breid je collectie uit. Zo kun je steeds nieuwe avonturen beleven en je eigen fantasiewereld creëren. Bestel nu de LEGO Experts set 60008 Museum Inbraak en word de held van je eigen misdaadverhaal!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:47

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 69.95 (24-05-2023) € 69.95 (24-05-2023) € 69.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60085

4x4 met speedboot

foto van lego set60410

Brandweermotor

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.