Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Kustwacht helikopter 60013

De Lego set 60013 is perfect voor avontuurlijke mensen die houden van reddingsmissies op zee.
De set bevat vier minifiguren met accessoires, een grote witte haai, een werkende takel en een catamaran zeilboot.
Speel reddingsmissies na en beleef avonturen op het water.
Bestel nu en stimuleer de verbeelding en creativiteit van kinderen.

Waar is LEGO Kustwacht helikopter 60013 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 26.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
230
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2013
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60013
lego insiders punten icoon
0
punten

De Lego Kustwacht helikopter is de perfecte set voor avontuurlijke jongeren en volwassenen die houden van spannende reddingsmissies op zee! De set wordt geleverd met vier fascinerende minifiguren, waaronder een piloot, duiker, redder en zeiler, elk met hun eigen accessoires.

Inclusief in de set is een grote witte haai die zorgt voor nog meer spannende missies. Met de werkende takel en draaibare wielen en rotors, is de helikopter een uitstekende tool voor het redden van drenkelingen in nood. Maar dat is nog niet alles! De set komt ook met een catamaran zeilboot met beweegbaar zeil, waarmee je nog meer avonturen op het water kunt beleven.

Je kunt zelf de reddingsmissie spelen en de drenkeling uit het water hijsen met behulp van de takel. Laat de rotor van de helikopter draaien en de haai zwemmen. De helikopter meet 10cm hoog, 30cm lang en 31cm breed, terwijl de catamaran zeilboot een hoogte van 11cm heeft, 10cm lang is en 6cm breed. De haai is 7cm lang, 3cm breed en 2cm hoog.

De Lego Kustwacht helikopter is een fantastisch cadeau voor kinderen die houden van het spelen van reddingsmissies en de spanning van het redden van drenkelingen. De set biedt ook de perfecte kans voor families om samen te spelen en om op een creatieve manier avonturen op zee te beleven.

Koop deze geweldige set vandaag nog en ontdek hoe spannend en uitdagend het kan zijn om reddingsmissies uit te voeren op zee. Het is een geweldige manier om kinderen te leren over het belang van reddingsdiensten en om hun verbeelding en creativiteit te stimuleren. Bestel nu en breng je reddingsmissies op zee tot leven met deze fantastische Lego Kustwacht helikopter!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:47

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 26.95 (24-05-2023) € 26.95 (24-05-2023) € 26.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60342

De haaiaanval stuntuitdaging

foto van lego set60122

Vulkaan crawler

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.