Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Takelwagen 60017

De LEGO set 60017 Takelwagen is perfect voor avontuurlijke bouwprojecten en spelen met LEGO.
Met een kantelbare laadvloer, een werkende takel en diverse accessoires kun je talloze avonturen en scenario's creëren.
Deze set is ideaal voor kinderen die hun fijne motoriek en bouwvaardigheden willen verbeteren.
Haal vandaag nog de LEGO set 60017 Takelwagen in huis en beleef eindeloos bouwplezier! Bestel nu en ontdek de mogelijkheden van deze set.

Waar is LEGO Takelwagen 60017 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
212
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60017
lego insiders punten icoon
0
punten

Op zoek naar avontuur en actie? Maak kennis met de LEGO set 60017 Takelwagen! Deze stoere set is perfect voor volwassenen en jongeren die dol zijn op spannende bouwprojecten en spelen met LEGO. Met deze set beleef je talloze avonturen en maak je kennis met verschillende nieuwe figuren en accessoires.

De set bestaat uit een kantelbare laadvloer en een echt werkende takel. Daarnaast bevat de set 2 minifiguren, een monteur en een zakenvrouw, met diverse accessoires zoals een verkeerslicht, een moersleutel en een koffertje. Ook is er een personenauto inbegrepen die op de laadvloer getakeld kan worden. Zo kun je je eigen scenario’s maken en de gestrande auto repareren!

Met de LEGO set 60017 Takelwagen kun je je eigen avonturen creëren en verhalen verzinnen. De takelwagen is maar liefst 7cm hoog, 17cm lang en 7cm breed, terwijl de personenauto een hoogte heeft van 4cm, lengte van 10cm en breedte van 5cm. Deze set is perfect voor kinderen die graag willen spelen met voertuigen en tegelijkertijd hun fijne motoriek en bouwvaardigheden willen verbeteren.

Of je nu een volwassene bent die terug wil naar zijn of haar kindertijd of juist een kind dat een nieuwe LEGO-set wil, de LEGO set 60017 Takelwagen is een fantastische aanwinst voor iedereen. Met deze set haal je niet alleen een leuke en uitdagende manier van spelen in huis, maar verbeter je ook je ruimtelijk inzicht en creativiteit.

Dus waar wacht je nog op? Haal vandaag nog de LEGO set 60017 Takelwagen in huis en beleef de mooiste avonturen met de personenauto en de stoere takelwagen. Je zult versteld staan van de eindeloze mogelijkheden die deze set biedt! Bestel nu en begin aan het leukste bouwproject dat je ooit hebt gedaan. Zo wordt spelen met LEGO nog leuker!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:48

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60290

Skatepark

foto van lego set60222

Sneeuwschuiver

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.