Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Stuntvliegtuig 60019

Met de LEGO Stuntvliegtuig set kun je adembenemende luchtstunts uitvoeren.
De set bevat een piloot en chauffeur minifiguur en een stuntvliegtuig met grote motor en open cockpit.
Het wordt geleverd met een Octan™ tankwagen met gereedschap en accessoires.
Het vliegtuig is 6 cm hoog, 20 cm lang en 21 cm breed.
Bestel vandaag nog en start met waanzinnige stunts!

Waar is LEGO Stuntvliegtuig 60019 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
140
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2014
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60019
lego insiders punten icoon
0
punten

Ben jij klaar voor een adembenemende luchtshow? Dan is het tijd om de LEGO Stuntvliegtuig set aan te schaffen! Met deze set kan je de coolste stunts uitvoeren in de lucht en ben jij de ster van de show.

De set wordt geleverd met twee minifiguren, een piloot en een chauffeur, om het team compleet te maken. Het stuntvliegtuig beschikt over een grote motor, een propeller en een cockpit die open kan. Het landingsgestel zorgt ervoor dat het vliegtuig veilig aan de grond kan worden gezet.

Maar dat is niet alles, de set wordt geleverd met een Octan™ tankwagen die bij de stuntshow hoort. Deze tankwagen heeft gereedschap, een brandblusser, zaklamp en een walkie-talkie zodat jij goed voorbereid bent op elke situatie. Tank het stuntvliegtuig vol en start de motor, de grote propeller begint te draaien en het is tijd om de lucht in te gaan!

De piloot neemt plaats in de cockpit en voert de meest spectaculaire stunts uit terwijl het publiek vol bewondering toekijkt. Zorg ervoor dat de brandblusser altijd binnen handbereik is, veiligheid gaat boven alles!

De afmetingen van het vliegtuig zijn 6 cm hoog, 20 cm lang en 21 cm breed. De Octan™ tankwagen is 5 cm hoog, 7 cm lang en 3 cm breed.

Met de LEGO Stuntvliegtuig set ben jij klaar om de show te stelen en de wereld van de luchtacrobatiek te betreden. Waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw set en begin met het uitvoeren van de meest waanzinnige stunts!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:47

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60314

IJswagen politieachtervolging

foto van lego set60398

Gezinswoning en elektrische auto

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.