Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Vrachtwagen 60020

Lego set 60020 is een geweldige vrachtwagen met een vorkheftruck, perfect voor liefhebbers van bouwen en spelen.
Met 3 minifiguren en diverse accessoires kunnen verschillende verhalen en karakters worden gecreëerd.
De set is realistisch en biedt uren speelplezier.
Koop de set vandaag nog en begin met bouwen!

Waar is LEGO Vrachtwagen 60020 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
321
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2014
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60020
lego insiders punten icoon
0
punten

Welkom bij de geweldige Lego set 60020 Vrachtwagen! Deze set is perfect voor alle jongeren en volwassenen die dol zijn op het bouwen van constructies en speelgoed om mee te spelen. Met deze set kun je jouw eigen vrachtwagenchauffeur en vorkheftruck bestuurder worden en de leukste avonturen beleven.

De set bevat 3 minifiguren: de vrachtwagenchauffeur, vorkheftruck bestuurder en een arbeider. Elk personage heeft zijn eigen accessoire, dus je kunt beginnen met het spelen van verschillende verhalen en karakters. Met de beweegbare zijpanelen en dakspoiler van de vrachtwagen kun je jouw creativiteit de vrije loop laten en kiezen hoe je wilt dat jouw vrachtwagen eruit ziet.

De vorkheftruck in deze set heeft een beweegbare hefvork en je kunt hem gebruiken om de lading aan boord van de vrachtwagen te tillen. De vorkheftruck is gemakkelijk te besturen, zodat je hem overal naartoe kunt rijden en met de palletwagen kun je de pallets gemakkelijk verplaatsen en op hun plaats zetten.

Om het spel nog realistischer te maken, worden er accessoires meegeleverd, zoals een palletwagen, 2 pallets, een motor, 4 gas-cilinders en zelfs een koffiekop. Laad de vrachtwagen vol met goederen en breng ze naar het vliegveld om ze verder te verzenden.

De afmetingen van de vrachtwagen zijn 8 cm hoog, 18 cm lang en 7 cm breed, terwijl de vorkheftruck 9 cm hoog, 12 cm lang en 4 cm breed is. De palletwagen is 3 cm hoog en 2 cm lang en breed.

De Lego set 60020 Vrachtwagen is perfect voor iedereen die houdt van constructies bouwen en het spelen van rollenspellen. Het is een geweldige manier om jouw fantasie de vrije loop te laten en nieuwe verhalen te bedenken. Wij garanderen jou urenlang plezier met deze set.

Koop deze set vandaag nog en begin met het bouwen van jouw eigen vrachtwagen en vorkheftruck. Of het nu een cadeau is voor een vriend of voor jezelf, je zult er geen spijt van krijgen!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:47

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60260

Luchtrace

foto van lego set60378

Truck en mobiel laboratorium voor poolonderzoek

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.