Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Hefschroef vrachtvliegtuig 60021

Het Hefschroef vrachtvliegtuig (LEGO set 60021) is een must-have voor avontuurlijke LEGO liefhebbers.
Verken de unieke plekken in het bos met deze indrukwekkende set.
Laad boomstammen in het vliegtuig, hijs ze de lucht in en maak ze op maat met de kettingzaag.
Bevat 3 minifiguren en diverse accessoires.
Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en kan gecombineerd worden met andere LEGO sets.
Bestel nu en start jouw volgende avontuur!

Waar is LEGO Hefschroef vrachtvliegtuig 60021 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 36.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
393
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2014
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60021
lego insiders punten icoon
0
punten

Vlieg mee met het Hefschroef vrachtvliegtuig van LEGO en ontdek het avontuur in het bos! Deze set is een must-have voor iedereen die van avontuur houdt en nieuwsgierig is naar wat er in het bos te vinden is. Met dit vliegtuig kun je overal ter wereld komen en de meest unieke plekken ontdekken. Niet alleen kun je genieten van het vliegen, maar ook van het verzamelen van materialen die je onderweg vindt.

De set bevat 3 minifiguren: een piloot en twee houthakkers. Elk figuur heeft zijn eigen accessoires zoals een bijl, kettingzaag, oorkleppen en nog veel meer. Het vliegtuig is uitgerust met twee verstelbare rotors, grote motoren en een beweegbare vrachtdeur. Hierdoor kun je gemakkelijk de boomstammen in het vliegtuig laden en ze naar de gewenste locatie brengen. De vrachtdeur kan worden geopend om de boomstammen erin te leggen. Vervolgens kun je de rotors laten draaien en de boomstammen de lucht in hijsen.

Als je eenmaal op de bestemming bent aangekomen, haal je de quad motor uit het vliegtuig om plaats te maken voor de boomstammen. Vervolgens kun je de boomstammen op maat maken met behulp van de kettingzaag en ze opslaan in de voorraadkist. Daarnaast bevat de set ook nog andere accessoires zoals een koffiekop, een ketting, een hond en een grijphaak. Dit zorgt voor nog meer speelplezier en creativiteit.

Het Hefschroef vrachtvliegtuig heeft een indrukwekkende afmeting van 10 cm hoog, 27 cm lang en 30 cm breed. De quad motor is 4 cm hoog, 6 cm lang en 5 cm breed. Het is een echte blikvanger in je LEGO collectie en zal de aandacht trekken van jong en oud. Het is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar, maar ook volwassenen zullen hier veel plezier aan beleven. Bovendien kan deze set gecombineerd worden met andere LEGO sets voor nog meer speelplezier en uitdaging.

Met deze LEGO set beleef je urenlang speelplezier en ontdek je het avontuur in het bos. Het is een prachtig cadeau voor jezelf of voor een ander. Bestel nu de LEGO set 60021 Hefschroef vrachtvliegtuig en start je volgende avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:47

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 36.95 (24-05-2023) € 36.95 (24-05-2023) € 36.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60023

LEGO® City startset

foto van lego set60268

LEGO® City adventkalender

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.