Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Vrachtterminal 60022

De LEGO set 60022 Vrachtterminal bevat alles wat je nodig hebt om je eigen vrachtluchthaven te bouwen en te beheren.
Met een vrachtvliegtuig, verkeerstoren, transportband, tankwagen, vorkheftruck en diverse accessoires is deze set geschikt voor avontuurlijke bouwers van alle leeftijden.
Bestel nu en begin met bouwen!

Waar is LEGO Vrachtterminal 60022 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 129.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
658
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2014
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60022
lego insiders punten icoon
0
punten

Ben jij een echte avonturier en houd je van bouwen én spelen? Dan is lego set 60022 Vrachtterminal echt iets voor jou! Deze set bevat alles wat je nodig hebt om je eigen vrachtluchthaven te bouwen en te beheren.

In deze set vind je maar liefst 5 minifiguren met bijpassende accessoires om de werkzaamheden in de terminal uit te voeren. Zo heb je een piloot, verkeersleider en 3 arbeiders met gereedschap. Maar dat is nog lang niet alles!

De vrachtterminal bevat een vrachtvliegtuig met beweegbare deuren en een vrachtluik achteraan, 4 motoren en gestroomlijnde vormgeving. Het vliegtuig is maar liefst 17 cm hoog, 57 cm lang en 44 cm breed. Hiermee kan je de lucht in om vracht te vervoeren.

De verkeerstoren in deze set heeft een draaibare radarschotel, antenne en plaats voor een minifiguur. Zo kan jij als verkeersleider alles in de gaten houden. Met de transportband breng je de vracht vanuit de terminal naar het vliegtuig. Deze heeft een verstelbare, beweegbare band en is 3 cm hoog, 13 cm lang en 8 cm breed.

Daarnaast vind je in de set een Octan™ tankwagen om het vliegtuig vol te tanken met brandstof. Deze tankwagen is 3 cm hoog, 7 cm lang en 3 cm breed. Met de vorkheftruck van 7 cm hoog, 9 cm lang en 5 cm breed verplaats je de zware vracht over het terrein.

De accessoires in deze set bestaan uit pallets met 2 dozen en 12 goudstaven, een pallet met banden, een pallet met 6 kisten, een koevoet en een koffiekop. Zo heb je alles wat je nodig hebt om de vracht te laden en te lossen.

Open de deuren om de lading aan boord te brengen en vraag toestemming aan de verkeerstoren om te starten. Met deze lego set ben jij de baas over je eigen vrachtterminal. Ga op avontuur en beleef de mooiste verhalen.

Met deze set kan je je fantasie loslaten en de mooiste verhalen bedenken. Bouw je eigen terminal, laad de vracht en zet koers naar je bestemming. Met deze set beleef je altijd plezier en avontuur.

Krijg jij er ook zo'n zin in om te bouwen en te spelen? Bestel deze set dan snel en bouw je eigen vrachtterminal. De set is geschikt voor jongeren én volwassenen die houden van lego en avontuur. Bestel nu en begin met bouwen!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:47

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 129.95 (24-05-2023) € 129.95 (24-05-2023) € 129.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60034

Arctic Helikopterkraan

foto van lego set60067

Helikopter achtervolging

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.