Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® City startset 60023

De LEGO® City Startset (60023) bevat een stripboek en vijf minifiguren, waaronder een politieagent, brandweerman, ambulancebroeder, bankrover en skater.
Met de ambulance, brandweerwagen en politiemotor bescherm je de stad.
De set bevat accessoires zoals een vlam-element, brandweeruitrusting en handboeien.
De ambulance is 6cm hoog, 12cm lang en 5cm breed, de brandweerwagen is 6cm hoog, 12cm lang en 5cm breed, en de politiemotor is 7cm hoog, 6cm lang en 4cm breed.
Laat je verbeelding de vrije loop en beleef spannende avonturen met LEGO® City!

Waar is LEGO LEGO® City startset 60023 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
272
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2014
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60023
lego insiders punten icoon
0
punten

Welkom bij LEGO® City, waar de actie nooit stopt en je de held van de dag kan worden! Met de LEGO® City Startset, ben jij de politieagent, brandweerman, ambulancebroeder, bankrover en skater, allemaal in één!

Deze set bevat een stripboek om je te helpen bij het creëren van de meest opwindende verhalen met de vijf bijgeleverde minifiguren. Hou je vast voor de beste reddingsoperaties die LEGO® City ooit heeft gezien!

Met de ambulance, brandweerwagen en politiemotor ben je klaar om de stad te beschermen. De brandweerwagen heeft een afneembare ladder en opbergruimte voor al je benodigdheden. De ambulance heeft een brancard om dringende medische hulp te bieden. En de politiemotor heeft een speciaal politieteken om de boeven te vangen.

Bij deze set krijg je ook een scala aan accessoires, waaronder een vlam-element, doos met vlam-elementen, brandblusser, brandweeruitrusting, goudstaaf, bankbiljetten, diamanten, zak met roofbuit, handboeien, skateboard, dokterstas, koffiekop en een multifunctionele LEGO® stenenwipper. Met alle tools die je tot je beschikking hebt, zul je elke uitdaging aankunnen en de stad veilig houden.

Dus waar wacht je nog op? Laat je verbeelding de vrije loop en speel je favoriete scenario's na met deze onmisbare LEGO® City Startset. Vang de boef voordat hij er met de buit vandoor kan gaan, blus de brand en leg de gewonde skater snel in de ambulance.

De ambulance is 6cm hoog, 12cm lang en 5cm breed, de brandweerwagen is 6cm hoog, 12cm lang en 5cm breed, en de politiemotor is 7cm hoog, 6cm lang en 4cm breed. Laat het avontuur beginnen en bouw vandaag nog je eigen LEGO® City!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:47

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60380

Binnenstad

foto van lego set60430

Interstellair ruimteschip

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.