Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Arctic Sneeuwscooter 60032

Ga op avontuur in het ijskoude poolgebied met de LEGO® City Sneeuwscooter! Deze stoere rijdende machine is speciaal ontworpen voor de poolonderzoeker.
Gebruik de ijsbijl om een geheimzinnig kristal te onthullen en communiceer met de basis via de walkie-talkie.
De set wordt geleverd met een minifiguur en diverse accessoires.
De Arctic Sneeuwscooter is compact en kan gecombineerd worden met de Arctic basiskamp voor een ultieme ontdekkingsreis.

Waar is LEGO Arctic Sneeuwscooter 60032 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
44
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60032
lego insiders punten icoon
0
punten

Ga op avontuur in het ijskoude poolgebied met de LEGO® City Sneeuwscooter! Deze stoere rijdende machine is speciaal ontworpen om te trotseren wat het ijzige landschap te bieden heeft. Met zijn skis en afkoppelbare slee is deze sneeuwscooter de perfecte compagnon voor de poolonderzoeker die alles wil ontdekken!

Grijp je ijsbijl en breek het enorme ijsblok open om het geheimzinnige kristal te onthullen. Met de walkie-talkie blijf je in contact met de basis en zorg je ervoor dat je team altijd op de hoogte is van je vorderingen. Laad het ijskristal aan boord om het terug te brengen naar de basis voor nader onderzoek.

De set wordt geleverd met een poolonderzoeker minifiguur en diverse accessoires, waaronder een poolonderzoeker capuchon, walkie-talkie en houweel. Het doorschijnende ijsblok-element met kristal zal zeker de aandacht trekken, terwijl de sled en ski's je helpen om door de dichte sneeuw te navigeren.

De Arctic Sneeuwscooter is compact en meet slechts 8 cm lang, 2 cm breed en 2 cm hoog, terwijl de slee 4 cm hoog, 5 cm lang en 3 cm breed is. Combineer deze set met de 60036 Arctic basiskamp voor de ultieme ontdekkingsreis in de poolstreek.

Duik in de wereld van de poolonderzoekers en ontdek wat er allemaal onder de ijskap verborgen ligt. Met de LEGO® City Sneeuwscooter ben je er helemaal klaar voor!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:49

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60256

Racewagens

foto van lego set60071

Hovercraft arrestatie

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.