Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Arctic IJscrawler 60033

Ontdek de afgelegen poolstreek met de LEGO Arctic IJscrawler.
Verken de barre omgeving met deze stoere set, inclusief bestuurderscabine, verlichting, radar en draaibare kraan.
De set bevat een exclusieve poolonderzoeker minifiguur met accessoires.
Lift het ijsblok op met de kraan en ontdek wat erin zit! Combineer deze set met de LEGO Arctic basiskamp set voor nog meer speelplezier.
Bestel nu en beleef het avontuur van poolonderzoek!

Waar is LEGO Arctic IJscrawler 60033 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 12.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
113
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60033
lego insiders punten icoon
0
punten

Ontdek de meest afgelegen gebieden van de poolstreek met de LEGO Arctic IJscrawler set! Met deze set kun jij als poolonderzoeker de meest onbereikbare plekken in de barre poolomgeving verkennen en ontdekken. De set wordt geleverd met een super stoere bestuurderscabine, verlichting, antenne, radar en een draaibare kraan met een sterke haak en rubberen rupsbanden.

Bij de set hoort een exclusieve minifiguur van een poolonderzoeker, die is uitgerust met de benodigde accessoires om in de poolomgeving te overleven. Zo heeft de poolonderzoeker een capuchon om warm te blijven, een cirkelzaag om door de ijslagen te zagen en een houweel om stenen te breken. Daarnaast is ook een doorschijnend blauw ijsblok-element met haak en kristal inbegrepen.

Met de LEGO Arctic IJscrawler kun je jezelf een weg banen door de meest ontoegankelijke gebieden van de poolstreek, terwijl je in contact blijft met andere onderzoekers via de antenne en de radar. Gebruik de kraan om het ijsblok op te tillen en ontdek wat erin zit! De set is compact en heeft de afmetingen van 10 cm hoog, 12 cm lang en 6 cm breed.

Naast alle gave mogelijkheden die de LEGO Arctic IJscrawler op zichzelf biedt, kun je deze set ook combineren met LEGO Arctic basiskamp set (60036) om de ultieme ontdekkingsreis te beleven! Kortom, deze set biedt jong en oud urenlang speelplezier en een avontuurlijke ontdekkingstocht in de poolstreek.

Wil jij jouw poolverzameling uitbreiden of ben je op zoek naar een uniek cadeau voor een avontuurlijk persoon? Bestel dan nu de LEGO Arctic IJscrawler en ervaar de rijke wereld van het poolonderzoek!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:49

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 12.95 (24-05-2023) € 12.95 (24-05-2023) € 12.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60331

Touring stuntmotor

foto van lego set60215

Brandweerkazerne

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.