Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Arctic Helikopterkraan 60034

Met LEGO set 60034, de Arctic Helikopterkraan, kun je als poolonderzoeker op zoek gaan naar verborgen kristallen op de ijsvlaktes.
Gebruik de helikopterkraan om het mysterieuze blok ijs naar het basiskamp te vliegen voor onderzoek.
De set bevat een poolonderzoekster, piloot en diverse accessoires.
Combineer deze set met de Arctic Basiskamp voor een complete ontdekkingsreis.
Bestel nu en beleef urenlang speelplezier!

Waar is LEGO Arctic Helikopterkraan 60034 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 24.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
262
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60034
lego insiders punten icoon
0
punten

Waan jezelf een echte poolonderzoeker met de supercoole LEGO® City Arctic Helikopterkraan! Ga op avontuur met de stoere poolonderzoekster op haar hondenslee, die is uitgerust met een camera, lamp en radarscherm. Verken de uitgestrekte ijsvlaktes op zoek naar verborgen kristallen. Heb je iets gevonden? Schakel dan via de walkie-talkie het basiskamp in om de helikopterkraan te sturen. Zie hoe de helikopter stil in de lucht blijft hangen terwijl hij de container met het mysterieuze blok ijs aan boord hijst. Deze wordt vervolgens naar het basiskamp gevlogen voor nader onderzoek.

In de set zitten een poolonderzoekster en piloot minifiguren met diverse accessoires. De helikopter heeft een cockpit, draaibare rotors en een takelfunctie om de container op te hijsen. De set bevat ook een hondenslee met camera, 4 huskies, radarscherm, krat en een lamp plus een doorschijnend blauw ijsblok met kristal-element. Accessoires zoals sneeuwschoenen, scanner, ijsbijl, walkie-talkie en een poolonderzoeker capuchon maken de expeditie compleet.

Beweeg snel door de witte wildernis met de hondenslee en scan het ijsblok voor verborgen geheimen. Roep de hulp in van de Helikopterkraan via de walkie-talkie en schuif het ijsblok in de container om het omhoog te hijsen. De Arctic Helikopterkraan is 17 cm hoog, 36 cm lang en 31 cm breed en de hondenslee is 16 cm lang, 4 cm breed en 2 cm hoog.

Wil je nog meer ontdekken in de poolstreek? Combineer dan deze set met de LEGO® City Arctic Basiskamp (set nummer 60036) voor de ultieme ontdekkingsreis.

Dus waar wacht je nog op? Ga mee op dit adembenemende avontuur en ontdek de geheimen van het poolgebied! Met de LEGO® City Arctic Helikopterkraan komt de poolwereld tot leven. Bestel deze set nu en beleef gegarandeerd urenlang speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:49

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 24.95 (24-05-2023) € 24.95 (24-05-2023) € 24.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60345

Boerenmarkt wagen

foto van lego set60143

Autotransport kaping

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.