Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Arctic basiskamp 60036

Ga op avontuur in het Arctic basiskamp van LEGO! Deze set bevat een state-of-the-art laboratorium, 3 voertuigen, een hondenslee-team en zelfs een ijsbeer.
Ontdek geheimen onder het ijs en beleef spannende avonturen.
Met deze set kan jouw kind urenlang spelen en hun fantasie en vaardigheden ontwikkelen.
Bestel nu de LEGO Arctic Basiskamp set en laat jouw kind de wildernis van het noorden ontdekken!

Waar is LEGO Arctic basiskamp 60036 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 79.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
735
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60036
lego insiders punten icoon
0
punten

Welkom bij het avontuurlijke Arctic basiskamp van LEGO! Deze set bevat alles wat je nodig hebt om een ​​expeditie te organiseren en geheimen te ontdekken onder het ijs. Met zeven minifiguren, waaronder vier poolonderzoekers, een wetenschapper, assistent en piloot, ben je klaar om op pad te gaan en het onbekende te verkennen.

Het Arctic basiskamp zelf is een state-of-the-art laboratorium met daken en muren die open kunnen, 2 computers, een cirkelzaag, verrekijker, walkie-talkie, houweel, koffiekopje en garage. De garage heeft een open dak en bevat een sneeuwscooter en zithoek met stoelen, tafel en tv. Het basiskamp heeft ook een radar, antenne, en zonnepanelen op het dak.

Maar dat is nog niet alles, want er zijn ook drie voertuigen inbegrepen. De rupsbandvoertuig heeft enorme rupsbanden, een reusachtige draaiende boor, lampen, 2 uitlaten, een antenne, en een walkie-talkie. De helikopter is uitgerust met een cockpit met ruimte voor een minifiguur, draaibare rotors en achterpropellers en een takel met net. Het hondenslee-team bevat 4 huskies, een slee, lampen, een radar, radarscherm, camera, hengel, doos met 3 vissen, en een kettingzaag.

En om het helemaal af te maken zijn er nog een ijsbeer, 2 doorschijnend blauwe ijsblokken en 3 kristal-elementen inbegrepen. Gebruik de transportband om kristal-elementen naar het laboratorium te brengen en breng grote ijsblokken terug naar de basis in het hijsnet van de helikopter. Maar let op voor de ijsbeer die in de buurt van het kamp is gesignaleerd!

Het Arctic basiskamp is 19 cm hoog, 22 cm breed en 24 cm diep en biedt tal van mogelijkheden om te spelen en te ontdekken. De ijsboormachine is 11 cm hoog, 20 cm lang en 11 cm breed. De helikopter is 7 cm hoog, 15 cm lang en 13 cm breed. De hondenslee is 9 cm hoog, 16 cm lang en 5 cm breed. En de scooter is 3 cm hoog, 8 cm lang en 5 cm breed.

Beleef spannende avonturen in het koude noorden en ontdek de mysteries onder het ijs. Met deze LEGO set kan je kind zich urenlang vermaken met rollenspellen en verhalen verzinnen. Met LEGO kunnen kinderen hun fantasie en creativiteit de vrije loop laten en tegelijkertijd hun motorische en cognitieve vaardigheden ontwikkelen.

Bestel nu de LEGO Arctic Basiskamp set en laat je kind de wildernis van het noorden ontdekken!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:49

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 79.95 (24-05-2023) € 79.95 (24-05-2023) € 79.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60313

Ruimtereis pretwagen

foto van lego set60176

Wilde rivierontsnapping

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.