Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mobiele Politiepost 60044

LEGO set 60044 Mobiele Politiepost biedt urenlang speelplezier en is perfect voor kinderen vanaf 5 jaar die dol zijn op politie en achtervolgingen.
De set bevat een Mobiele Politiepost met diverse accessoires zoals handboeien, een zaklamp, koevoet en walkietalkie.
Met deze set kunnen kinderen hun creativiteit, probleemoplossend vermogen en sociale vaardigheden ontwikkelen.
Bestel de set vandaag nog en vang de boeven voordat ze ontsnappen!

Waar is LEGO Mobiele Politiepost 60044 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 24.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
375
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
01-01-2014
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
60044
lego insiders punten icoon
225
punten

Op zoek naar een avontuur dat je hart sneller doet kloppen? Dan is de LEGO set 60044 Mobiele Politiepost echt iets voor jou! Stap in de wereld van LEGO City om boeven te vangen en de stad veilig te houden. Zet de Mobiele Politiepost op en schuif de satellietontvanger en de antenne omhoog. Gebruik de high-tech opsporingsapparatuur in de controleruimte om te ontdekken waar de boef zich verschuilt met zijn buit en ga op jacht!

De set bevat een cel en er staat al een plekje klaar voor de boef die je gaat vangen. Maar let op dat hij niet ontsnapt als de agenten een koffiepauze houden! Inclusief 3 minifiguren met diverse accessoires: 2 politiemannen en een boef. Jij bent de held van de stad!

De Mobiele Politiepost is niet alleen stoer om te zien, maar bevat ook vele accessoires die je helpen bij je missie. Zo zijn er handboeien, een zaklamp, koevoet, bankbiljet en walkietalkie aanwezig, maar ook 3 koffiekoppen, laptop en twee wegversperringen. Inclusief Mobiele Politiepost met controleruimte, 3 schermen, cel, afkoppelbare aanhangwagen met stabilisatievoeten, opbergruimte voor wegversperring, invouwbare antenne en satellietschotel, verborgen stadskaart en een koffiemachine!

De set is niet alleen leuk om te bouwen, maar ook om mee te spelen. Koppel de trailer los, zet de steunvoeten uit en ga ervandoor! Maak de zijkanten van de aanhanger open om de controleruimte te zien en houd de boef in de gaten via de monitors. Arresteer de boef en zet hem in de cel.

De Mobiele Politiepost is 16 cm hoog, 30 cm lang en 7 cm breed en biedt urenlang speelplezier voor zowel jong als oud. De set voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en is gemaakt van duurzaam kunststof. Zo kunnen kinderen er jarenlang van genieten en kan de set worden doorgegeven aan de volgende generatie.

De LEGO set 60044 Mobiele Politiepost is perfect voor kinderen vanaf 5 jaar die dol zijn op politie en achtervolgingen. Met deze set ontwikkelen ze niet alleen hun creativiteit, maar ook hun probleemoplossend vermogen en sociale vaardigheden.

Voeg deze coole set toe aan je LEGO-verzameling en wordt de held van LEGO City! Bestel hem vandaag nog en vang de boeven voordat ze ontsnappen.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:49

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 24.95 (24-05-2023) € 24.95 (24-05-2023) € 24.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60302

Wildlife Rescue operatie

foto van lego set60387

4x4 Terreinwagen avonturen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.