Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Helikopter Patrouille 60046

Lego set 60046 Helikopter Patrouille bevat een politiehelikopter, drie politieagenten, twee boeven en verschillende accessoires.
Met de gedetailleerde helikopter en de accessoires kun je je eigen politieavonturen creëren en beleven.
Deze set stimuleert creativiteit en bouwvaardigheden en is geschikt voor alle leeftijden.
Bestel nu en word de held in jouw eigen politieavontuur!

Waar is LEGO Helikopter Patrouille 60046 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 53.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
528
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60046
lego insiders punten icoon
0
punten

Ben jij klaar om de politie te helpen de boeven te vangen en de straten veiliger te maken? Met Lego set 60046 Helikopter Patrouille ben jij de held van de dag! Deze set geeft jou de kans om je eigen politieavonturen te creëren en te beleven.

De set bevat 3 dappere politieagenten en 2 gevaarlijke boeven, samen met een politiehelikopter, boevenschuilplaats, auto van de boeven en zelfs een ton. Je hebt alles wat je nodig hebt om de boeven te vangen en te zorgen dat ze achter de tralies belanden.

De politiehelikopter is voorzien van een gedetailleerde motor, cockpit, achtercabine, schuifdeur en laadklep aan de achterkant. Met het touw kun jij de politieagent naar beneden laten zakken om de boeven te vangen. Tegelijkertijd kun jij de boeven in de gaten houden vanuit de ton. Zorg er wel voor dat ze niet ontsnappen via de schuifdeur in de schuilplaats!

Maar dat is nog niet alles, want de set bevat ook nog eens verschillende accessoires zoals een koevoet, handboeien, goudstaven, bankbiljetten, kristallen, een gouden kop, doos, ton, kruiwagen, rugzak, brandkast, camera, radarpistool en oorbeschermers. Met deze accessoires kun jij je eigen verhaal en scenario's bedenken en spelen.

Of je nu jong of oud bent, Lego set 60046 Helikopter Patrouille is perfect voor iedereen die van spannende avonturen houdt. Deze set stimuleert de creativiteit, verbeelding en bouwvaardigheden. En dankzij de stevige bouwstenen is dit speelgoed ook nog eens duurzaam en gaat het lang mee.

Dus waar wacht je nog op? Bestel nu Lego set 60046 Helikopter Patrouille en word de held van jouw eigen politieavontuur! Met deze set ben jij klaar om de boeven te vangen en de straten veiliger te maken.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:49

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 53.95 (24-05-2023) € 53.95 (24-05-2023) € 53.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60310

Kip stuntmotor

foto van lego set60020

Vrachtwagen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.