Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Politiebureau 60047

Set 60047 is een LEGO Politiebureau met 7 minifiguren, waarmee kinderen hun eigen politieverhalen kunnen naspelen.
Het gedetailleerde politiebureau bevat kantoren, een draaiende radarschotel en 2 gevangeniscellen.
Daarnaast zijn er voertuigen en coole accessoires zoals handboeien en een zaklamp.
Deze set is perfect om te bouwen, spelen en verzamelen.
Bestel nu en vang de boeven!

Waar is LEGO Politiebureau 60047 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 74.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
854
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
01-01-2014
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
7
lego set nummer icoon
60047
lego insiders punten icoon
750
punten

Hey jij, stop met waar je mee bezig bent en luister even naar ons! We hebben het over de LEGO set 60047 Politiebureau en boy oh boy, dit is echt te gek! Stel je eens voor dat je een politieagent bent met de belangrijkste taak om boeven achter tralies te krijgen. Met deze set kan je die droom waarmaken en alles wat daarmee gepaard gaat beleven.

Oké, luister nu goed! Het politiebureau heeft alarm, want drie boeven zijn ontsnapt en jij moet ze terugvinden. Dit is jouw moment om in te grijpen, dus wees snel en efficiënt! De boeven hebben op creatieve wijze weten te ontsnappen, de ene via het dak, de andere door een tunnel en de derde door het raam dat de sleepwagen heeft losgetrokken. Maar wees gerust, jij en jouw team kunnen ze niet zomaar laten gaan.

De set bevat 7 minifiguren, 3 politiemannen, 1 politievrouw en 3 boeven. Dit biedt een fantastische kans om urenlang verhalen na te spelen en je eigen fantasie de vrije loop te laten.

Het politiebureau zelf is gewoonweg episch: het bevat kantoren, een commandotoren, een draaiende radarschotel, een garage met beweegbare deur, een hindernis, een helipad, een dakluik en 2 gevangeniscellen met 4 uitbreekramen, een toilet, een bed en 2 bewakingscamera's. Dit is zo gedetailleerd dat je jezelf echt in een politiebureau waant. En daar blijft het niet bij, want er zijn ook voertuigen zoals een politiewagen, een politiemotor, een helikopter met 2 zijruimen en een sleepwagen van de boeven met een grijphaak.

Laat ons je wat dingen vertellen over de accessoires, want daar zitten een paar hele coole items tussen! Zoals 4 handboeien, 3 walkietalkies, 2 koevoeten, een zaklamp, een verrekijker, 2 zware kogels met ketting, 3 koffiekoppen, 2 bankbiljetten, een rugzak, een megafoon en een laptop.

We zijn nog lang niet klaar, er zitten zoveel leuke extra’s in deze set. Trek de deur uit de muur met de grijphaak op de truck van de boeven, kantel de toiletten om de geheime tunnel te zien en gebruik het dak luik als een ontsnappingsroute. Je kan het allemaal zelf meemaken met deze set!

Het politiebureau is 32 cm hoog, 45 cm breed en 16 cm diep. De politiewagen is 5 cm hoog, 11 cm lang en 5 cm breed. De politiehelikopter is 8 cm hoog, 20 cm lang en 5 cm breed. De politiemotor is 7 cm hoog, 6 cm lang en 4 cm breed.De sleeptruck van de boeven is 6 cm hoog, 12 cm lang en 5 cm breed.

Dit is niet alleen een gave set voor jou, maar ook om met je vrienden te bouwen en spelen. Of, als je een verzamelaar bent, kan deze set niet ontbreken in jouw collectie.

Overweeg je om deze set te kopen? Wacht dan niet te lang, want tijd is kostbaar en voor je het weet zijn de boeven de stad uit! We hopen echt dat je net zo enthousiast bent als wij over de LEGO set 60047 Politiebureau. Bestel hem nu en beleef de spanning van het vangen van de boeven!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:49

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 74.95 (24-05-2023) € 74.95 (24-05-2023) € 74.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set7895

Wissels

foto van lego set60225

Testrit Rover

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.