Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Monstertruck 60055

De LEGO Monster Truck is een indrukwekkend voertuig met grote banden en een krachtige motor voor het uitvoeren van wilde stunts.
Het model wordt geleverd met accessoires en de motor is gemakkelijk te onderhouden.
Met een hoogte van 6 cm, lengte van 12 cm en breedte van 6 cm is het een geweldig cadeau voor verzamelaars en LEGO-fans.
Bestel vandaag nog en beleef onvergetelijke avonturen met deze opvallende truck!

Waar is LEGO Monstertruck 60055 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
78
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60055
lego insiders punten icoon
0
punten

Gooi je handen in de lucht en juich voor de Monster Truck van LEGO! Deze machtige truck is gebouwd om de wildste stunts te doen en het publiek helemaal uit zijn dak te laten gaan. Hij heeft enorme banden en een krachtige motor, perfect voor het afrijden van alle hindernissen die je maar kunt bedenken. Als je de truck ziet rijden, kun je niet anders dan versteld staan van zijn prestaties en het adrenalinegehalte voelen stijgen.

Met de Monster Truck van LEGO heb je nooit genoeg actie! Bouw het model van de truck en zet de bestuurder achter het stuur. Hij heeft alle accessoires die hij nodig heeft om zijn stunts uit te voeren, inclusief een moersleutel en een helm. Spring over enorme hindernissen, maak fantastische stunts en hoor het publiek juichen bij elke beweging die je maakt!

De Monster Truck van LEGO is niet alleen leuk om mee te spelen, maar hij is ook nog eens functioneel. Controleer de remmen en de reusachtige banden voordat je aan de volgende show begint. Bovendien is de motor van de truck gemakkelijk te onderhouden met de moersleutel die bij de set is inbegrepen.

De Monster Truck van LEGO is 6 cm hoog, 12 cm lang en 6 cm breed en is een geweldig cadeau voor jongeren en volwassenen die gek zijn op voertuigen. Het maakt niet uit of je een verzamelaar bent of gewoon op zoek bent naar iets om mee te spelen, deze set is perfect voor jou! Plus, als je een fan bent van de Geweldige Voertuigen-serie van LEGO, dan mag deze Monster Truck zeker niet ontbreken in je collectie.

Al met al is de Monster Truck van LEGO een geweldige toevoeging aan je speelgoedcollectie en een perfect cadeau voor elke LEGO-fan. Bestel hem vandaag nog en maak je klaar voor de wildste stunts die je ooit hebt gezien!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:50

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60254

Raceboottransport

foto van lego set60224

Satelliettransportmissie

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.