Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Sleepwagen 60056



Help de LEGO stad draaiende te houden met de oersterke sleeptruck.
Hij kan gestrande vrachtwagens wegslepen met zijn kraanarm en trekkabel.
Verzamel alle coole modellen uit de Geweldige Voertuigen serie om je eigen LEGO stad te bouwen.
Beleef avonturen en word de held van jouw stad met de sleeptruck!

Waar is LEGO Sleepwagen 60056 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
227
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60056
lego insiders punten icoon
0
punten

De LEGO stad heeft weer eens hulp nodig om alles draaiende te houden! Als er een grote vrachtwagen met pech langs de weg staat, is de oersterke sleeptruck onmisbaar. Met zijn kraanarm kan hij de lading zo aan boord hijsen en met de echt werkende trekkabel kan hij de vrachtwagen makkelijk wegslepen. Maak de gestrande vrachtwagen schoon met de bezem en de bestuurder van de sleeptruck kan hem zo weer op weg helpen.

De sleeptruck is onderdeel van de Geweldige Voertuigen serie, waarin je allemaal coole modellen kunt verzamelen. Zo kun je je eigen LEGO stad bouwen en er altijd voor zorgen dat het verkeer door kan blijven stromen. De sleeptruck valt op door zijn enorme radiatorgril en andere stoere details. Hij is 9 cm hoog, 26 cm lang en 7 cm breed, dus hij past makkelijk in jouw LEGO stad!

De set wordt geleverd met een bestuurder minifiguur met diverse accessoires, zoals een moersleutel, bezem en koffiekop. Zo kan de bestuurder altijd snel aan de slag om iedereen te helpen.

De sleeptruck heeft een beweegbare kraanarm, echt werkende trekkabel en grijpfunctie, waardoor hij makkelijk alle zware voertuigen van de weg kan halen. Je kunt dus altijd rekenen op de sleeptruck om alles op te lossen en het verkeer weer op gang te brengen.

Als je ook de andere coole modellen uit de Geweldige Voertuigen serie verzamelt, kun je er een echte LEGO stad van maken! Zo kun je de politieauto naast de brandweerwagen zetten en de ambulance met zwaailichten erbij. Het is allemaal mogelijk in jouw eigen LEGO stad!

Kortom, met de LEGO sleeptruck kun je heel wat avonturen beleven en ervoor zorgen dat alles in jouw LEGO stad op rolletjes loopt. Koop snel de legendarische sleeptruck, en worden de held van jouw eigen LEGO stad!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:50

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60009

Helikopter boevenjacht

foto van lego set60120

Vulkaan starterset

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.