Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Camper 60057

De LEGO set 60057 Camper is de ultieme vakantie-ervaring.
Verken de natuur met de camper en kano, geniet van een goede nachtrust en verzamel alle modellen uit de Geweldige Voertuigen serie.
Geschikt voor kinderen en volwassenen van alle leeftijden, deze set biedt urenlang plezier en helpt bij de ontwikkeling van fijne motoriek en verbeeldingskracht.
Bereid je voor op een onvergetelijk avontuur in de natuur met deze LEGO set!

Waar is LEGO Camper 60057 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
195
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60057
lego insiders punten icoon
0
punten

Welkom bij de ultieme vakantie-ervaring met de LEGO set 60057 Camper! Bereid je voor op een avontuurlijke reis door de natuur met deze fantastische camper. Zoek een prachtige plek langs de rivier en haal de kano van het dak om de wateren te verkennen. Verkleed jezelf in de reddingsvesten en verken de schoonheid van de natuur.

Na een actieve dag op het water, geniet je van een goede nachtrust in de ruime en comfortabele camper. De set wordt geleverd met twee kampeerder minifiguren, compleet met accessoires voor de perfecte kampeerervaring. Verzamel alle modellen uit de Geweldige Voertuigen serie en bouw je eigen opwindende wereld van voertuigen!

De camper heeft verschillende openingen, waaronder openslaande deuren, compartimenten in het dak en voldoende plaats voor de minifiguren. De kano kan veilig op het dak worden vastgebonden, samen met de accessoires, waaronder 2 peddels, 2 reddingsvesten en 2 koffiekoppen.

De set is ideaal voor fans van bouw- en speelgoedsets en is geschikt voor kinderen en volwassenen van alle leeftijden. Het brengt niet alleen urenlang plezier en vermaak, maar helpt ook bij de ontwikkeling van de fijne motoriek, creativiteit en verbeeldingskracht.

Met deze LEGO-set beleef je veel plezier tijdens het bouwen, maar ook tijdens het spelen. Zoek de perfecte kampeerplek langs de rivier, spring in de kano en ga op ontdekkingstocht met je vrienden en familie. Voel de adrenaline in je bloed, terwijl je langs de stroomversnellingen stuitert.

De camper is 12 cm hoog, 16 cm lang en 7 cm breed, terwijl de kano 12 cm lang, 2 cm breed en 2 cm hoog is. Verzamel de hele Geweldige Voertuigen-serie en creëer je eigen avontuurlijke wereld vol transport en plezier.

Zoek niet verder voor de perfecte vakantie-ervaring, bouw de LEGO set 60057 Camper en bereid je voor op een onvergetelijk avontuur in de natuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:50

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (24-05-2023) € 16.95 (24-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60329

Schooldag

foto van lego set60389

Garage voor aanpasbare auto's

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.