Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO SUV met waterscooters 60058

De LEGO set 60058 bevat een LEGO City SUV en waterscooters voor een dag vol avontuur op het water.
Organiseer een wedstrijd met vrienden, breng de waterscooters veilig aan land en sluit de dag af met een barbecue op het strand.
Deze set bevat twee minifiguren en diverse accessoires.
Bestel nu en beleef spannende avonturen op het water!

Waar is LEGO SUV met waterscooters 60058 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
219
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60058
lego insiders punten icoon
0
punten

Op zoek naar een avontuurlijke dag op het water? Klim achter het stuur van de LEGO® City SUV en rijd naar het strand voor een onvergetelijke dag op het water! Met de bijgeleverde aanhanger vervoer je gemakkelijk de twee waterscooters naar de beste spot op het strand. Giet benzine in de waterscooters en zet ze klaar voor een snelle en heftige tocht over de golven!

Laat je creativiteit de vrije loop en organiseer een spannende wedstrijd met je vrienden om te zien wie het snelst kan varen! Dankzij de afkoppelbare aanhanger is het eenvoudig om de waterscooters weer veilig aan land te brengen en de dag af te sluiten met een gezellige barbecue op het strand.

Om het avontuur compleet te maken, zijn er twee minifiguren met diverse accessoires inbegrepen. Geef ze hun reddingsvesten en laat ze genieten van de snelle rit op de waterscooters. En wanneer de dag erop zit, berg je alles gemakkelijk op in de SUV en rijd je naar huis.

De LEGO® City SUV met waterscooters is onderdeel van de Geweldige Voertuigen serie en past perfect bij je bestaande LEGO® sets. Verzamel ze allemaal en creëer je eigen stad vol avontuurlijke voertuigen!

Met een hoogte van 7 cm, een lengte van 28 cm en een breedte van 7 cm is de SUV met aanhanger het perfecte formaat voor al je LEGO® City avonturen. De waterscooters zijn 3 cm hoog, 8 cm lang en 3 cm breed en passen gemakkelijk op de aanhanger.

Laat je fantasie de vrije loop en bedenk je eigen avonturen met de LEGO® City SUV met waterscooters. Ideaal voor jongeren en volwassenen die houden van actie en avontuur op het water. Bestel nu en zet je schrap voor een dag vol adrenaline!

Bestel nu de LEGO® City SUV met waterscooters en beleef de leukste avonturen op het water!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:50

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60347

Supermarkt

foto van lego set60171

Bergachtervolging

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.