Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Arctic bevoorradingsvliegtuig 60064

Ontdek de avonturier in jezelf met de LEGO City Arctic bevoorradingsvliegtuig set.
Vlieg naar afgelegen gebieden, laad de pallet met benodigdheden op het expeditie-voertuig en breng ze naar het basiskamp.
Inclusief 3 minifiguren en accessoires.
Combineer met de Arctic basiskamp set voor de ultieme ontdekkingsreis.

Waar is LEGO Arctic bevoorradingsvliegtuig 60064 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
374
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2014
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60064
lego insiders punten icoon
0
punten

Ontdek de avonturier in jezelf met deze supercoole LEGO® City Arctic bevoorradingsvliegtuig set! Deze set heeft alles wat je nodig hebt om de onderzoekers in de poolstreek te voorzien van de benodigde voorzieningen. Vlieg met het vliegtuig naar de afgelegen gebieden waar je de lading moet afleveren. De dubbele cockpit van het vliegtuig kan worden geopend en heeft een computer dashboard, 2 enorme propellers, een bagageruim achter en ski's voor veilige landingen op sneeuw.

Eenmaal geland, laad je de pallet met gasfles, olieton en dozen op de trailer en haak je deze vast aan het sterke expeditie-voertuig. Dit voertuig heeft lampen, coole rubber rupsbanden, een grote sneeuwschuiver en twee kleine gereedschapskisten. Het expeditie-voertuig kan zelfs in de strengste poolwinter de lading naar het basiskamp brengen. Het heeft een ruime bestuurderscabine met deur, grote sneeuwschuif aan de voorzijde, en een afkoppelbare aanhanger met ski's.

De set bevat in totaal 3 minifiguren: 2 onderzoekers en een piloot. Tijdens de ontdekkingsreis kun je gebruik maken van een kettingzaag en zelfs een doorschijnend blauw ijsblok met een kristal gebruiken voor extra waardevolle ontdekkingen. De accessoires bevatten poolonderzoeker capuchons, zodat de onderzoekers zich warm kunnen houden in de koude poolomgeving.

Het Arctic bevoorradingsvliegtuig is 9 cm hoog, 32 cm lang en 39 cm breed. Het expeditievoertuig is 8 cm hoog, 9 cm lang en 6 cm breed, terwijl de aanhanger 4 cm hoog, 9 cm lang en 5 cm breed is. Je kunt deze set zelfs combineren met de 60036 Arctic basiskamp set voor de ultieme ontdekkingsreis in de poolstreek.

Met deze LEGO® City Arctic bevoorradingsvliegtuig set heb je alles wat je nodig hebt om de poolstreek te verkennen en nieuwe ontdekkingen te doen. Het is een geweldige manier om je fantasie de vrije loop te laten, terwijl je ook kennismaakt met wetenschap en onderzoek. Bouw deze set en ontdek de avonturier in jezelf!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:49

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60246

Politiebureau

foto van lego set60389

Garage voor aanpasbare auto's

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.