Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO ATV patrouillevoertuig 60065

Samenvatting LEGO set 60065: Ga op avontuur met het LEGO City ATV Patrouillevoertuig en help de politieagent om een boef te vangen.
De set bevat accessoires en twee minifiguren.
Met deze quad kun je boeven vangen en de stad veilig houden.
Bestel de set vandaag nog en beleef eindeloos speelplezier! Verzamel ook andere LEGO City sets voor nog meer avontuur.

Waar is LEGO ATV patrouillevoertuig 60065 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
59
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60065
lego insiders punten icoon
0
punten

Op avontuur met het LEGO City ATV Patrouillevoertuig! Help de politieagent een boef te vangen die zijn gestolen spullen probeert te verstoppen in het gevaarlijke moeras. Maar wees voorzichtig, want er is een grote en glibberige slang die rondsluipt. Spring achter het stuur van de quad en ga erop af!

De set wordt geleverd met twee minifiguren: een stoere politieagent en een bibberende boef. De politieagent is uitgerust met speciaal gereedschap om de slang veilig te vangen. De boef heeft een rugzak met gestolen buit, maar zijn plannen worden gedwarsboomd door de alerte politieagent.

De set bevat ook accessoires zoals handboeien, bankbiljetten en een slangengrijper om de actie nog spannender te maken. De ATV heeft een stoere uitstraling en is 4 cm hoog, 6 cm lang en 4 cm breed. Met deze quad ben je altijd snel ter plaatse om boeven te vangen en de stad veilig te houden!

De LEGO City ATV Patrouillevoertuig set is een geweldige toevoeging aan je LEGO-collectie en is geschikt voor avontuurlijke jongeren en volwassenen. Met de set kun je je inleven in spannende situaties en je eigen verhalen bedenken. Bovendien is LEGO spelen niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Het stimuleert de creativiteit, motorische vaardigheden en probleemoplossend vermogen.

Bestel de LEGO City ATV Patrouillevoertuig set vandaag nog en beleef eindeloos speelplezier! Verzamel alle LEGO City sets voor nog meer avontuur en spanning. En vergeet niet, de held van de dag ben jij!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:51

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60288

Racebuggytransport

foto van lego set60398

Gezinswoning en elektrische auto

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.