Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Moeraspolitie startset 60066

Maak deel uit van de actie en word een held met de LEGO set 60066 Moeraspolitie startset! Inclusief boot, vlot, alligator en vier minifiguren.
Perfect voor LEGO-fans van alle leeftijden.
Bevorder fijne motoriek en verbeeldingskracht.
Koop vandaag nog en word de volgende LEGO-held!

Waar is LEGO Moeraspolitie startset 60066 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
78
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60066
lego insiders punten icoon
0
punten

Houd de boeven tegen en keer terug als een held met de legendarische LEGO set 60066 Moeraspolitie startset! Dit spannende bouwpakket bevat vier minifiguren, waaronder twee dappere politieagenten en twee gevaarlijke boeven. Ze zitten allemaal boordevol actie en avontuur, en zijn perfect voor jonge LEGO-fans van alle leeftijden.

De boeven zijn gevlucht op een vlot dat vol gestolen goederen zit - het is aan jou om ze te pakken te krijgen! Stap aan boord van de snelle moerasboot, start de motor en ga erachter aan terwijl je door het woeste water scheurt. Maar wees op je hoede, want er wacht een hongerige alligator op je in het moeras! Kan jij de criminelen inhalen en ze stoppen voordat het te laat is?

Met deze set kan je niet alleen de boeven ertoe dwingen om te stoppen met hun kwaadaardige plannen, maar je kunt ook verschillende accessoires gebruiken om ze te voorkomen! Kijk door de verrekijker om te zien waar de criminelen heen gaan. Pak de walkietalkie om instructies naar je team te schreeuwen. Gebruik een schep om obstakels uit de weg te ruimen en handboeien om de schurken vast te leggen. Er zijn zelfs bankbiljetten inbegrepen voor extra verhaalmogelijkheden!

De set bevat niet alleen een moerasboot, maar ook een vlot waar de boeven op vluchten en een schuilplaats waar ze zich verstoppen. Het landschap is prachtig gemaakt en het ziet er superrealistisch uit! De set bevat ook een alligator - een coole en unieke toevoeging aan jouw LEGO-collectie.

De LEGO set 60066 Moeraspolitie startset is een leuke manier om zowel politie als misdaad in actie te zien. Het is niet alleen een geweldig kado voor zowel jonge als volwassen LEGO-fans, maar het is ook een fantastische manier om spelenderwijs vaardigheden te ontwikkelen. Het bouwen van de set kan helpen bij het stimuleren van de fijne motoriek, terwijl het spelen met de set helpt bij het bevorderen van de verbeeldingskracht.

Dus waar wacht je nog op? Laat je innerlijke held naar voren komen en sluit je aan bij de moeraspolitie! Achtervolg de boeven op volle snelheid en vang ze voordat ze de kans krijgen om te ontsnappen. Koop deze set vandaag nog en beleef uren speelplezier. Wie weet, misschien word jij wel de volgende grote LEGO-held!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:50

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (24-05-2023) € 8.95 (24-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60221

Duikjacht

foto van lego set60102

Vliegveld VIP service

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.