Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Helikopter achtervolging 60067

De Lego set 60067 Helikopter Achtervolging is een spannend avontuur waarbij je de politie helpt om een boef te arresteren en de gestolen buit te redden.
Met een politiehelikopter, boeven-speedboot, alligator en schuilplaats, biedt deze set eindeloos speelplezier.
Geschikt voor Lego-fans van alle leeftijden.
Bestel vandaag nog!

Waar is LEGO Helikopter achtervolging 60067 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 26.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
253
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
01-01-2015
exit datum icoon
31-07-2016
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
60067
lego insiders punten icoon
247
punten

Ben jij klaar voor een bloedstollende achtervolging door het moeras? Help de dappere politieagenten om de boef in te rekenen en red de gestolen buit! Met de Lego set 60067 Helikopter Achtervolging beleef je het avontuur van je leven. Laat je meeslepen in het verhaal en help de politie om de boef op te sporen en te arresteren.

Spring aan boord van de sterke politiehelikopter en vlieg in volle vaart over het moeras. Wees voorzichtig, want er zijn gevaarlijke alligators die op de loer liggen! Maar laat dat je niet tegenhouden om de achtervolging in te zetten. Je hebt immers een belangrijke missie te volbrengen.

Stop de boef die er vandoor gaat in de gestolen speedboot. Laat de politieagent aan het touw omlaag zakken naar de snel varende boot en probeer hem te pakken te krijgen. Maar pas op! Een nieuw probleem heeft zich aangediend. Kijk uit voor de grote, gevaarlijke alligator die in het water ligt! Lukt het jou om de boef te pakken te krijgen en de gestolen buit te redden?

Inclusief 3 minifiguren met diverse accessoires: een piloot, een politieagent en een boef. De Helikopter Achtervolging-set is uitgerust met een politiehelikopter, een boeven-speedboot, een alligator en een schuilplaats. Ook zijn er verschillende accessoires zoals een breekijzer, handboeien, rugzak en 2 bankbiljetten inbegrepen.

De politiehelikopter is 12 cm hoog, 30 cm lang en 31 cm breed. De speedboot van de boef is 3 cm hoog, 15 cm lang en 4 cm breed. Scheer laag over het moeras met hoge snelheid en laat de politieagent omlaag zakken naar de snel varende speedboot. Kijk uit voor de gevaarlijke alligator en wees een echte held die de boeven achtervolgt en oppakt!

Of je nu graag met Lego speelt of het gewoon leuk vindt om te verzamelen, de Helikopter Achtervolging-set is een must-have voor avonturiers en Lego-fans van alle leeftijden. Doe inspiratie op en beleef eindeloos speelplezier met deze geweldige set.

Bestel jouw Lego set 60067 Helikopter Achtervolging vandaag nog en start de achtervolging! Let op: de set bevat kleine onderdelen en is daarom niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Begeleiding van een volwassene wordt aanbevolen.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:50

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 26.95 (24-05-2023) € 26.95 (24-05-2023) € 26.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set30363

Raceboot

foto van lego set60413

Brandweervliegtuig

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.