Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Watervliegtuig achtervolging 60070

De LEGO set 60070 Watervliegtuig achtervolging bevat een politie watervliegtuig, een boeven-off-road truck, een vlot en een alligator.
Met 2 minifiguren en accessoires voor een realistische achtervolging.
Speelplezier gegarandeerd! Bestel nu en beleef de ultieme achtervolging!

Waar is LEGO Watervliegtuig achtervolging 60070 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
263
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60070
lego insiders punten icoon
0
punten

Ben jij klaar voor de ultieme achtervolging? Er is een boef op de vlucht in zijn snelle off-road voertuig en de politieagent is vastbesloten om hem te pakken. Maar dit is geen gewone achtervolging, we gaan het water op en er wachten alligators op ons!

Maak je klaar om het fantastische watervliegtuig te besturen en de boef achterna te gaan. Maar pas op, hij heeft een vlot uit zijn voertuig gehaald en is het water opgegaan. Je moet snel zijn en een duikvlucht maken om het vlot van de boef te bereiken, maar blijf uit de buurt van de alligators!

Eenmaal geland op het water is het tijd om de verbaasde boef te arresteren. Neem hem mee als gevangene in het watervliegtuig en breng hem terug naar de gevangenis waar hij hoort.

De set bevat alles wat nodig is voor deze spannende achtervolging, inclusief 2 minifiguren: een stoere politieagent met alle accessoires die hij nodig heeft om de achtervolging in te zetten en een boef die alles zal doen om uit handen van de politie te blijven.

De set bevat ook een politie watervliegtuig en een boeven-off-road truck met een vlot en zelfs een alligator! Met accessoires zoals een schep, peddel, spin, schuilplaats, 2 bankbiljetten en 2 goudstaven wordt de achtervolging nog realistischer en uitdagender.

Het politie watervliegtuig is indrukwekkend en meet 8 cm hoog, 20 cm lang en 20 cm breed. De off-road truck van de boef is 7 cm hoog, 13 cm lang en 6 cm breed. Beleef urenlang speelplezier terwijl je je eigen achtervolgingsavonturen creëert en de spanning opvoert.

Dus ben jij klaar voor actie en wil je de politieagent helpen om de boef te pakken? Bestel dan nu de LEGO set 60070 Watervliegtuig achtervolging en beleef de ultieme achtervolging!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:50

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60286

ATV strandredding

foto van lego set60375

De Brandweerkazerne en de Brandweerwagen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.