Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Sloop startset 60072

Ervaar spanning en sensatie met de LEGO Sloop Startset (60072).
Met vier minifiguren en accessoires, zoals een graafmachine en breekhamer, kun je een oud gebouw volledig slopen.
Ga aan de slag en ontdek het avontuur van deze uitdagende set! Koop nu en creëer je eigen bouwwereld.

Waar is LEGO Sloop startset 60072 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
85
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
01-01-2015
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
60072
lego insiders punten icoon
75
punten

Zin in een stoere en spannende uitdaging? Dan is de LEGO Sloop Startset (60072) echt iets voor jou! Deze set neemt je mee naar een bouwplaats vol actie en avontuur. Jij bent onderdeel van het sloopexperten-team en hebt als doel om een oud gebouw volledig af te breken. Voel de adrenaline als je de sterke breekhamer gebruikt om de muren omver te slaan en het gebouw te ontmantelen.

De set is inclusief vier minifiguren met diverse accessoires, waaronder drie slopers en een voorman. Samen met je team werk je hard om het gebouw helemaal te slopen. Maar pas op, want er is nog een klein stukje van de badkamer overeind blijven staan. Kun jij dit laatste obstakel ook uit de weg ruimen?

De LEGO Sloop Startset bevat ook de stoere graafmachine en een gebouwfragment met een toilet en waterleidingsbuizen. Zo kun je het puin eenvoudig en snel afvoeren en de bouwplaats netjes achterlaten. Maar daarvoor moet je wel eerst alle brokstukken verwijderen!

Met de diverse accessoires, zoals waarschuwingskegels, een megafoon, een breekhamer en een voorhamer, ben je goed uitgerust om de klus te klaren. Voel de spanning en ga aan de slag met de sloopexperts! De graafmachine is 8 cm hoog, 10 cm lang en 4 cm breed en geeft je de kracht en precisie om dit uitdagende en leuke bouwproject tot een goed einde te brengen.

De LEGO Sloop Startset is perfect voor jongeren en volwassenen die van uitdaging, actie en avontuur houden. Met deze set kun je urenlang spelen, bouwen en ontdekken. Bovendien is de set gemakkelijk uit te breiden met andere LEGO sets en kun je zo je eigen bouwwereld creëren!

Koop nu de LEGO Sloop Startset en ervaar de spanning en sensatie van het slopen van een oud gebouw. Inclusief vier minifiguren, een stoere graafmachine en diverse accessoires. Ga aan de slag met de sloopexperts en laat je verrassen door de uitdaging en speelplezier van deze geweldige set!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:50

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60344

Kippenhok

foto van lego set60251

Monstertruck

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.