Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Sloopterrein 60076

Met LEGO set 60076 Sloopterrein kunnen jongeren en volwassenen hun technische vaardigheden ontwikkelen.
De set bevat een grote kraan, sloopkogel, minifiguren en diverse gebouwfragmenten.
Bouw de hele set of speel met slechts een fragment voor urenlang speelplezier.
Een perfect cadeau voor kinderen en bouwliefhebbers.
Koop vandaag nog en begin met bouwen!

Waar is LEGO Sloopterrein 60076 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 69.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
776
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
01-01-2015
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
5
lego set nummer icoon
60076
lego insiders punten icoon
525
punten

Grote sloopklussen zijn altijd een uitdaging en nu kun jij jouw technische en bouwkennis laten zien met de LEGO set 60076 Sloopterrein. Deze set is de perfecte mix van uitdagende taken en plezier voor jongeren en volwassenen. Het is een fantastische manier om de vaardigheden van een sloopexpert te ontwikkelen en het vermogen om grote machines te bedienen te vergroten.

De set bevat vijf minifiguren van sloopexperts, klaar om alle oude huizen in de buurt af te breken. Bouw de enorme kraan met draaibare giek en de sloopkogel die eronder hangt. Meubileer de constructiesite met alle benodigde tools. Druk op de hendel van de ontsteker en zie hoe de staven dynamiet onder de gebouwen exploderen. Gebruik de wiellader met beweegbare laadschop om de sloopketting strak te trekken. Als alle muren zijn gesloopt, gooi je het puin in de laadbak van de kiepwagen.

De set biedt ook een aantal gebouwfragmenten met verschillende functies, zoals een instortend fragment, een omvallend fragment en een ontploffend-fragment. En er zijn volop accessoires om een realistische bouwplaats te creëren, zoals een breekhamer, houweel, zaag, schep, signaalbord, kruiwagen, vuilnisbak, toilet en zelfs een rat en oorbeschermers.

Tijdens het bouwen van deze prachtige LEGO-set leren jongeren en volwassenen meer over techniek, hand-oog-coördinatie, probleemoplossend denken en samenwerken. Het gebruik van deze vaardigheden tijdens het bouwen en spelen is essentieel voor succes en de ervaring blijft waardevol gedurende het hele leven.

Als je geen ruimte hebt om de volledige set te bouwen, is het toch mogelijk om met één van de fragmenten te spelen. Je hebt dan alle plezier van een sloopkarwei zonder de hele set te hoeven bouwen. Of je nu besluit om de hele set of slechts een fragment te bouwen, het resultaat is indrukwekkend en garandeert uren speelplezier.

De LEGO set 60076 Sloopterrein is een uitstekende aankoop voor degenen die op zoek zijn naar een combinatie van uitdagende bouwopdrachten en plezier. Het is ook een geweldig cadeau voor kinderen die geïnteresseerd zijn in techniek, bouwen en sloop. Zodra je de set hebt gebouwd, zal deze stevig staan en lang meegaan. De set stimuleert de verbeelding, creativiteit en de geest van avontuur van jongeren en volwassenen.

Koop de LEGO set 60076 Sloopterrein vandaag nog en begin met bouwen. Ontdek een wereld van sloopexpertise en uitdagende bouwopdrachten. Tijd om te slopen!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:50

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 69.95 (24-05-2023) € 69.95 (24-05-2023) € 69.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60350

Onderzoeksstation op de maan

foto van lego set30366

Politiewagen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.