Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Space Shuttle Hulpvoertuig 60078

Stap aan boord van het Space Shuttle Hulpvoertuig en breng een satelliet in de ruimte.
Met beweegbare vrachtdeuren en een moersleutel-element wordt het installeren van zonnepanelen extra leuk.
Deze set is 7 cm hoog, 18 cm lang en 20 cm breed en perfect voor het bouwen van realistische ruimteschepen.
Bestel het vandaag nog bij de officiële LEGO winkel.

Waar is LEGO Space Shuttle Hulpvoertuig 60078 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
155
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
01-06-2015
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
60078
lego insiders punten icoon
150
punten

Stap aan boord van het Space Shuttle Hulpvoertuig en bereid je voor op een spectaculaire reis door de ruimte! De astronauten maken zich klaar voor een spannende ruimtewandeling om een gloednieuwe satelliet in een baan om de aarde te brengen.

Maak de vrachtdeuren open en til de satelliet voorzichtig in positie. Zorg ervoor dat alles op zijn plek blijft tijdens de lancering van het Space Shuttle Hulpvoertuig. Eenmaal in de ruimte klap je de zonnepaneel-vleugels uit en zet je ze vast met de moersleutel. Zo wordt er genoeg energie opgewekt om de satelliet goed te laten functioneren.

Met het Space Shuttle Hulpvoertuig ben jij de held van de ruimtemissie. Zodra je de klus hebt geklaard, kun je terugkeren naar de aarde om de volgende missie alvast voor te bereiden. Inclusief 2 astronaut-minifiguren met accessoires, beleef jij keer op keer de spanning en sensatie van het ruimteavontuur.

Met de beweegbare vrachtdeuren en een satelliet, biedt deze LEGO® City set een realistische en avontuurlijke ervaring voor jonge en volwassen fans van LEGO bouwwerken. Het moersleutel-element maakt het nog leuker om de zonnepanelen te installeren en de satelliet in de juiste positie te plaatsen.

Het Space Shuttle Hulpvoertuig is 7 cm hoog, 18 cm lang en 20 cm breed. Hierdoor is het precies groot genoeg om alle belangrijke elementen van een ruimtemissie visueel te maken en de verbeelding van kinderen te prikkelen. Deze set is ideaal voor avontuurlijke LEGO fanaten die gek zijn op het bouwen van realistische ruimteschepen en het bedenken van spannende ruimtemissies.

Bestel vandaag nog jouw Space Shuttle Hulpvoertuig set bij de officiële LEGO winkel en beleef het ultieme ruimteavontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:51

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (24-05-2023) € 16.95 (24-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60283

Vakantiecamper

foto van lego set60356

Beer stuntmotor

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.