Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Lanceerbasis 60080

LEGO set 60080, de Lanceerbasis, biedt een spannende ruimte-ervaring.
Zet de satelliet aan boord van de space shuttle en breng de astronauten naar het mobiele lanceerplatform.
Na de aftelling schiet de shuttle de ruimte in en kun je de satelliet lanceren.
Met 5 minifiguren en verschillende accessoires heeft deze set eindeloze mogelijkheden voor creatieve avonturen.
Perfect voor jongeren en volwassenen die geïnteresseerd zijn in ruimte-avonturen en het bouwen van technische sets.
Koop nu en ontdek de wereld van ruimtevaart!

Waar is LEGO Lanceerbasis 60080 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 84.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
586
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
01-06-2015
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
5
lego set nummer icoon
60080
lego insiders punten icoon
712
punten

Ben jij klaar voor de lancering op de LEGO® City Lanceerbasis? Bouw je eigen ruimte-avontuur met de Lanceerbasis speelset! Plaats de satelliet aan boord van de space shuttle en laat het machtige mobiele lanceerplatform langzaam naar de startpositie rijden. Breng de astronauten naar de shuttle in de servicewagen en de aftelling kan beginnen: 3… 2… 1… GO!

De hoofdmotoren worden aangezet en ontwikkelen een enorme stuwkracht waardoor de shuttle de ruimte in schiet. Werp de externe branstoftank en de raket-boosters af en maak de deuren van het vrachtruim open om de satelliet te lanceren! Alweer een geslaagde missie gelanceerd vanaf de LEGO City Lanceerbasis!

De set bevat 5 minifiguren met diverse accessoires: een wetenschapper, 2 technische medewerkers en 2 astronauten. Daarnaast kun je spelen met een space shuttle, mobiel lanceerplatform, satelliet, afteldisplay, antenne en servicewagen. De space shuttle heeft een afkoppelbare brandstoftank en 2 raketboosters, een vrachtruim met beweegbare deuren en uitvouwbare kraanarm. Het mobiel lanceerplatform heeft een bestuurderscabine en zwaailicht.

Laat het mobiele lanceerplatform langzaam vooruit rijden en breng de astronauten naar het lanceerplatform! Lanceer de space shuttle en werp de externe brandstoftank en raketboosters af! Laat de deuren van het vrachtruim opengaan en plaats de satelliet in zijn baan om de aarde!

Deze set is perfect voor jongeren en volwassenen die geïnteresseerd zijn in ruimte-avonturen en het bouwen van technische speelgoedsets. De mogelijkheden zijn eindeloos en je kunt jouw eigen creativiteit gebruiken om de meest fantastische avonturen te bouwen en te spelen.

De space shuttle is 12 cm hoog, 27 cm lang en 19 cm breed. De externe brandstoftank is 4 cm hoog, 28 cm lang en 4 cm breed. De booster-raketten zijn ieder 26 cm lang en hebben een diameter van 2 cm. Het mobiele lanceerplatform is 11 cm hoog, 20 cm lang en 17 cm breed en de servicewagen is 6 cm hoog, 9 cm lang en 5 cm breed.

Koop nu de LEGO® City Lanceerbasis speelset en ga op avontuur! Verbeter je bouwvaardigheden en ontdek de wereld van ruimtevaart met deze geweldige LEGO set. Bestel NU en creëer onbeperkt speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:51

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 84.95 (24-05-2023) € 84.95 (24-05-2023) € 84.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60231

Reddingswagen van brandweercommandant

foto van lego set60384

Pinguïn Slush truck

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.