Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Pick-up sleepwagen 60081

De LEGO City Pick-up sleepwagen set (60081) is perfect voor avontuurlijke jongeren en volwassenen.
Met de sleeptruck en de auto kun je gestrande chauffeurs helpen.
De set bevat 2 minifiguren, diverse accessoires en heeft een afmeting van 10 cm hoog, 19 cm lang en 6 cm breed.
Bestel nu en geniet van urenlang LEGO plezier!

Waar is LEGO Pick-up sleepwagen 60081 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
209
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
01-01-2015
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
60081
lego insiders punten icoon
150
punten

Hey, daar staat een pechauto langs de weg! Dit is een klus voor de LEGO® City sleepdienst! Start de Pick-up sleepwagen, zet het zwaailicht aan en race naar de gestrande chauffeur om hem te helpen. Met de echt werkende wiellift til je heel gemakkelijk de voorkant van de auto omhoog. Lukt het niet om de schade ter plekke te repareren? Geen probleem, plaats de voorwielen van de auto in de speciale lift van de truck en breng hem zo snel mogelijk naar de dichtstbijzijnde garage. De Pick-up sleepwagen bestuurder heeft deze klus in een mum van tijd geklaard!

De set bevat 2 minifiguren met diverse accessoires, namelijk een chauffeur en een monteur. Maar dat is nog niet alles! De set bevat ook een hele coole sleeptruck met een auto die je overal heen kunt slepen. De accessoires zijn een brandblusser, een moersleutel, een hamer en 2 verkeerskegels. Zo ben je altijd voorbereid op elke onvoorziene situatie!

Deze LEGO® set is perfect voor avontuurlijke jongeren en volwassenen. Je kunt urenlang plezier beleven aan het bouwen van de set en het bedenken van spannende scenario's. Laat je creativiteit de vrije loop en bedenk steeds weer nieuwe manieren om de gestrande auto's te redden.

Na het bouwen van de set kun je de Pick-up sleepwagen en de auto gemakkelijk verplaatsen. De sleeptruck is 10 cm hoog, 19 cm lang en 6 cm breed en de auto is 4 cm hoog, 11 cm lang en 5 cm breed. Met deze set ben je altijd klaar om elke uitdaging aan te gaan!

Koop nu de LEGO® City Pick-up sleepwagen set en dompel jezelf onder in de spannende wereld van sleepdiensten en pechhulp. Deze set is niet alleen perfect om cadeau te geven aan jezelf, maar ook aan vrienden en familie. Bouw samen met anderen en beleef nog meer plezier aan deze geweldige set!

En vergeet niet, wij bieden altijd de scherpste prijzen en de beste deals voor de beste LEGO® City sets. Bestel nu en wij bezorgen het zo snel mogelijk bij jou thuis. Met deze set beleef jij gegarandeerd urenlang LEGO® plezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:50

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (24-05-2023) € 16.95 (24-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60327

Paardentransportvoertuig

foto van lego set60370

Achtervolging politiebureau

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.