Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Strandbuggy 60082

Ga op avontuur naar het strand met de LEGO City Strandbuggy set.
Deze set bestaat uit een stoere 4x4 truck met aanhanger en oprijplaten, en een coole strandbuggy.
Met twee minifiguren en verstelbare oprijplaten.
Perfect om samen te bouwen en te spelen.
Geschikt voor jong en oud.

Waar is LEGO Strandbuggy 60082 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
222
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60082
lego insiders punten icoon
0
punten

Beleef een dagje op het strand met de nieuwe LEGO® City Strandbuggy set! Koppel de aanhanger aan de stoere 4x4 truck en zet de oprijplaten omlaag. Laat de strandbuggy op de trailer rijden en maak je klaar voor een episch avontuur in het zand. Het strand ligt op je te wachten!

De set is compleet met twee minifiguren, een man en een vrouw, met ieder hun eigen accessoire. De man heeft een coole zonnebril op en de vrouw draagt een geweldige valhelm voor extra veiligheid tijdens het rijden door het zand.

De 4x4 truck is hoog, sterk en erg indrukwekkend. Met de antenne omhoog is deze 11 cm hoog, 12 cm lang en 6 cm breed. Zonder antenne is de truck 7 cm hoog. De afkoppelbare aanhanger heeft wegklapbare oprijplaten en is 3 cm hoog, 16 cm lang en 6 cm breed. Met omhooggeklapte oprijplaten is de aanhanger 14 cm lang.

Maar het meest opwindende onderdeel van de set is de strandbuggy! Ervaar de vrijheid van het rijden op het strand terwijl je door het zand scheurt op deze coole buggy. De strandbuggy is 4 cm hoog, 9 cm lang en 5 cm breed.

De set is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook geweldig om te bouwen. Het is een geweldige manier om stress te verminderen en je creativiteit te stimuleren. Met de verstelbare oprijplaten en de mogelijkheid om alles stevig vast te zetten, is deze set perfect voor jongeren en volwassenen om samen te bouwen en te spelen.

Dus waar wacht je nog op? Haal de LEGO® City Strandbuggy set vandaag nog in huis en ga op avontuur naar het strand! Geniet van de zon, het zand en de zee terwijl je in stijl rondrijdt op deze geweldige buggy. Gegarandeerd urenlang speelplezier voor het hele gezin!

Let op: deze set bevat kleine onderdelen die niet geschikt zijn voor kinderen onder de 3 jaar. Houdt de set uit de buurt van kleine kinderen om verstikkingsgevaar te voorkomen.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:51

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (24-05-2023) € 16.95 (24-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60066

Moeraspolitie startset

foto van lego set60101

Vliegveld vrachtvliegtuig

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.