Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Racemotor transport 60084

Het LEGO® City motorrace-team is klaar om te racen met de Racemotor transport set.
De set bevat een pick-up truck, een trailer, twee racemotoren, een podium en een trofee.
Met de scharnierende oprit kunnen de motoren eenvoudig van de vrachtwagen afrollen.
De set biedt jongeren en volwassenen de kans om zelf te bepalen wie er als eerste over de finish komt.
Bestel nu en bereid je voor op een avontuurlijke race met LEGO® City!

Waar is LEGO Racemotor transport 60084 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
178
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
01-01-2015
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
60084
lego insiders punten icoon
150
punten

Het LEGO® City motorrace-team is ready to race! Met de Racemotor transport set leggen ze de laatste race van het seizoen af naar het stadion. Vol enthousiasme gaan de coureurs aan boord van het fantastische voertuig, gevolgd door hun supersnelle motoren. Aangekomen bij het stadion laden ze de motoren uit en zetten ze zich schrap voor de race. Het publiek houdt hun adem in. Wie zal er dit keer winnen en de trofee op het erepodium mee naar huis nemen?

De LEGO® set bevat twee motorracer minifiguren met diverse accessoires. Zo krijgen ze een brandblusser, een moersleutel, een hamer en twee valhelmen. Maar dat is nog niet alles. De set bevat een pick-up truck met oprit, een trailer met uitklapbare oprit, twee racemotoren, een podium en de felbegeerde trofee. De set biedt jongeren en volwassenen de kans om zelf te bepalen wie er als eerste over de finish komt.

De scharnierende oprit zorgt ervoor dat de racemotoren eenvoudig vanaf de vrachtwagen afrollen. Plek voor beiden? Geen probleem, want er is genoeg ruimte in de aanhanger. Ondertussen zorgt de pick-up truck dat het vervoer soepel verloopt. De truck is 6 cm hoog, 14 cm lang en 6 cm breed, terwijl de aanhanger 12 cm lang, 4 cm breed en 2 cm hoog is. De racemotoren zijn elk 4 cm hoog, 7 cm lang en 2 cm breed: klein gevormd, maar groots in prestaties!

De Racemotor transport set biedt jongeren en volwassenen de kans om zichzelf te verliezen in een fantasierijke wereld waar snelheid en avontuur centraal staan. Rijd de motoren naar het stadion, bouw het podium en overhandig de trofee aan de winnaar. De mogelijkheden zijn eindeloos, en met deze set hebben LEGO® fans de volledige controle.

Klaar om te racen en te winnen met de Racemotor transport set van LEGO® City? Bestel nu en bereid je voor op een avontuurlijke race!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:50

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (24-05-2023) € 16.95 (24-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60282

Grote ladderwagen

foto van lego set60100

Vliegveld starterset

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.