Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® City startset 60086

Beleef avonturen op het water met LEGO City set 60086.
Red de boef met een brandweerboot en medische helikopter, terwijl de politie hem achtervolgt.
Inclusief vijf minifiguren en vier vaartuigen.
Geschikt voor jong en oud.
Bestel nu voor eindeloos speelplezier!

Waar is LEGO LEGO® City startset 60086 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
242
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60086
lego insiders punten icoon
0
punten

Beleef spannende en avontuurlijke avonturen op het water met LEGO® City startset! De boef is op de vlucht met zijn gestolen buit in zijn supersnelle speedboot, maar zijn buitenboordmotor slaat plotseling in brand. Oh nee! Het wordt tijd voor actie! Stuur de brandweerboot erop af om de brand te blussen en de boef te redden. Maar hij is er slecht aan toe en heeft medische hulp nodig. Vlieg er naartoe met de medische reddingshelikopter en land op het water om de gewonde boef te kunnen behandelen. Hoor je dat? De politie komt eraan in hun snelvarende vaartuig! Ze zijn vastberaden om de boef te vangen en hem de handboeien om te doen. Het wordt tijd om de boef achter slot en grendel te zetten!

Deze set is inclusief vijf minifiguren met diverse accessoires: twee brandweermannen, een piloot, een boef en een politieagent. Ook zijn er vier verschillende vaartuigen inbegrepen: een brandweerboot, een politiewagen met aanhanger en vaartuig, een speedboot van de boef en een medische helikopter inclusief een brancard aan boord. Dit zorgt voor eindeloos veel speelplezier op het water!

Met deze LEGO® City startset ben je verzekerd van uren lang speelplezier terwijl je spannende avonturen beleeft op het water. Laat je fantasie de vrije loop en bouw de mooiste scènes uit jouw verhalen. Deze set is geschikt voor zowel jongeren als volwassenen die op zoek zijn naar spanning en avontuur.

De helikopter heeft een hoogte van 9 cm, een lengte van 17 cm en een breedte van 18 cm. De politie-ATV is 5 cm hoog, 7 cm lang en 5 cm breed. De aanhanger is 6 cm lang, 5 cm breed en 2 cm hoog. Het politievaartuig is 3 cm hoog, 6 cm lang en 3 cm breed en de brandweerboot is 6 cm hoog, 18 cm lang en 8 cm breed. De speedboot van de boef is 9 cm lang, 5 cm breed en 2 cm hoog.

Bestel vandaag nog jouw eigen LEGO® City startset en ontdek de wereld van spanning en avontuur op het water!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:50

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60240

Kajak avontuur

foto van lego set60115

4 x 4 voertuig

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.