Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Brandweer startset 60088

Help de brand te blussen en word de held van de dag met LEGO set 60088 - Brandweer Startset.
Inclusief brandweer-quad, benzinepomp en 4 minifiguren.
Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
Bestel vandaag nog en beleef spannende avonturen!

Waar is LEGO Brandweer startset 60088 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
92
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60088
lego insiders punten icoon
0
punten

Ben jij klaar voor actie? Er is brand uitgebroken bij de benzinepomp en het is aan jou om het vuur te blussen en de held van de dag te worden! Met LEGO’s Brandweer Startset (set nummer 60088) kun je je eigen brandweeravonturen beleven. Help de pompbediende en leid het verkeer om terwijl je brandweermannen op hun supersnelle brandweer-quad naar de plaats van de brand stuurt. Met behulp van diverse accessoires, waaronder brandblussers, een bijl en een megafoon, kunnen de brandweermannen de brand blussen en de situatie onder controle houden.

De set wordt geleverd met 4 minifiguren, waaronder een pompbediende, 2 ervaren brandweermannen en een stoere brandweercommandant, die allemaal onmisbaar zijn om de brand te blussen en de dag te redden.

De Brandweer Startset bevat een benzinepomp, een pijpleiding met vlammen en een brandweer-quad. De brandweer-quad is 4 cm hoog, 7 cm lang en 4 cm breed, waardoor de brandweermannen snel ter plaatse kunnen zijn en het vuur kunnen doven.

De accessoires zijn onder andere een megafoon, een walkie-talkie, een hek, een moersleutel, een bijl en 2 brandblussers. Hierdoor kunnen de brandweermannen alles doen wat nodig is om de situatie onder controle te krijgen!

De Brandweer Startset is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en zorgt niet alleen voor veel speelplezier, maar stimuleert ook de creativiteit en de ontwikkeling van fijne motoriek.

Maak nu deel uit van een team van heldhaftige brandweermannen en word de held van de dag met de LEGO Brandweer Startset! Met dit speelgoed wordt het blussen van brandjes een spannend avontuur dat je keer op keer opnieuw zult willen beleven. Bestel de LEGO Brandweer Startset vandaag nog en ga de uitdaging aan!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:51

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60347

Supermarkt

foto van lego set60198

Vrachttrein

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.