Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Diepzee Duik Scooter 60090

De LEGO set 60090, Diepzee Duik Scooter, is de perfecte set voor avontuurlijke speelliefhebbers van alle leeftijden.
Verken de diepe zee, jaag op verborgen schatten en wees de held van het diepe.
Met robotarmen, propellers en kristallen biedt deze set eindeloze speelmogelijkheden.
Met een hoogte van 3 cm, een lengte van 7 cm en een breedte van 6 cm is deze set handig om overal mee naartoe te nemen.
Kortom, een fantastische LEGO set voor speelplezier en creativiteit.

Waar is LEGO Diepzee Duik Scooter 60090 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
42
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
01-06-2015
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
60090
lego insiders punten icoon
45
punten

Tover de oceaan om tot jouw persoonlijke speeltuin met de Diepzee Duik Scooter van LEGO! De perfecte set voor jong en oud die geïnteresseerd zijn in avontuur in de diepe zee. Duik mee in dit fantastische avontuur en ga op jacht naar schatten die verborgen liggen op de bodem van de oceaan.

De Diepzee Duik Scooter is uitgerust met alles wat je nodig hebt om deze spannende taak tot een goed einde te brengen. Stuur de scooter door het kristalheldere water naar steeds grotere dieptes en verbaas je over al het moois dat de diepe zee te bieden heeft.

Met de robotarmen op de scooter kun je het kostbare kristal gemakkelijk pakken. Maar pas op! Er ligt een gigantische reuzeninktvis op de loer achter het zeewier en hij houdt een ander kristal vast in één van zijn lange tentakels. Kun jij het kristal veilig naar de oppervlakte brengen?

De Diepzee Duik Scooter set komt inclusief duiker minifiguur en bevat onder andere propellers, 2 robotarmen, 2 harpoenen, een octopus, zeewier en 2 kristallen. Deze set biedt eindeloze mogelijkheden om op avontuur te gaan en de diepe zee te verkennen. Gebruik jouw fantasie en verbaas je over alles wat je tegenkomt!

Of je nou een jong kind of een volwassene bent, deze LEGO set zorgt gegarandeerd voor uren speelplezier en creativiteit. Het perfecte cadeau voor de avonturier in jouw familie of vriendengroep!

Bestuur de Diepzee Duik Scooter en ga op jacht naar gezonken schatten of verzin je eigen avonturen in de oceaan. Met de mogelijkheid om het kristal veilig naar de oppervlakte te brengen, ben je de held van het diepe.

De Diepzee Duik Scooter heeft een hoogte van 3 cm, een lengte van 7 cm en een breedte van 6 cm. Dit maakt het de perfecte grootte om ongelofelijke avonturen mee te beleven en overal mee naartoe te nemen. Duik in de diepe zee met deze fantastische LEGO set en beleef de meest geweldige avonturen!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:51

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60316

Politiebureau

foto van lego set60219

Bouwlader

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.