Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Diepzee Starter Set 60091

De LEGO City Diepzee Starter Set is perfect voor avontuurlijke kinderen en volwassenen.
Duik de oceaan in met de diepzee-onderzoekers en ontdek geheimen van de diepte.
Met een onbemande onderzeeër en robotarmen kun je een geheimzinnige schatkist vinden en bevrijden.
Pas op voor de grote haai die je weg wil jagen!

Waar is LEGO Diepzee Starter Set 60091 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
90
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
01-06-2015
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
60091
lego insiders punten icoon
75
punten

Duik in een avontuurlijke wereld vol schatten en geheimen met de LEGO® City Diepzee Starter Set! Duik de oceaan in met de diepzee-onderzoekers en ontdek de onontdekte geheimen van de diepte. Deze geweldige set bevat een geheimzinnige kist op de zeebodem en het is jouw taak om deze schatkist te vinden en te bevrijden! Met behulp van de onbemande onderzeeër en de sterke robotarmen kan je de schatkist lostrekken. Maar let op! Er ligt een grote, hongerige haai op de loer die je weg wil jagen.

De Diepzee Starter Set is een geweldige manier om jouw avontuurlijke geest te ontdekken. Met 3 minifiguren - een diepzee-duiker en 2 duikers - en een onbemande onderzeeër, is deze set perfect voor kinderen en volwassenen die van avontuur en creativiteit houden. De onbemande onderzeeër heeft propellers die kunnen draaien en 2 beweegbare robotarmen waarmee je de schatkist makkelijk kunt losmaken van de zeebodem.

De set bevat diverse accessoires, waaronder een afstandsbediening, camera, breekijzer, kist, 3 goudkleurige munten en een robijn-element. Ga samen met het LEGO® City diepzee-onderzoeksteam op schattenjacht, bestuur de onderzeeër in de diepte en kijk uit voor de hongerige haai! De onbemande onderzeeër is 4 cm hoog, 8 cm lang en 7 cm breed en is daarmee de perfecte grootte om op avontuur te kunnen gaan.

Klaar voor een avontuur onder water? De Diepzee Starter Set van LEGO® City biedt het allemaal! Of je nu een doorgewinterde LEGO®-bouwer bent, of net begint met het ontdekken van deze wereld, deze set is perfect voor iedereen die op zoek is naar avontuur en creatieve uitdagingen. Duik in de oceaan en ontdek de geheimen van de diepzee met deze fantastische set. Ga op schattenjacht, vind de kist en los deze los van de zeebodem voordat de haai je bijt.

Met de LEGO® City Diepzee Starter Set word je een avonturier en bouw je tegelijkertijd aan jouw creatieve vaardigheden. Krijg jij de schatkist te pakken voordat de haai je te pakken krijgt? Ga op ontdekkingsreis met deze fantastische set en ontdek wat de diepzee allemaal te bieden heeft! Bestel deze set vandaag nog en dompel jezelf onder in een wereld vol avontuur en plezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:51

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (24-05-2023) € 8.95 (24-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60006

Politie quad

foto van lego set60373

Reddingsboot Brand

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.