Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Diepzee Duikboot 60092

Ontdek de mysterieuze wereld van de oceaan met de LEGO City Diepzee Duikboot set.
Verken de dieptes van de oceaan, kom zeewier, een krab en een haai tegen en help het onderzoeksteam om een mysterieuze kist te bergen.
De set bevat 3 minifiguren en is geschikt voor kinderen van 6 jaar en ouder.
Bestel nu en duik in avontuur!

Waar is LEGO Diepzee Duikboot 60092 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 29.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
274
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
01-06-2015
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
60092
lego insiders punten icoon
247
punten

Duik in de mysterieuze en avontuurlijke wereld van de oceaan met de LEGO City Diepzee Duikboot! Deze set is perfect voor jongeren en volwassenen die van avontuur en spanning houden. Verken de dieptes van de oceaan en ontdek wat er verborgen ligt tussen de walvisribben.

De Diepzee Duikboot is een krachtige onderzeeër met kantelbare stuwmotoren waarmee je snel en flexibel door het water kunt bewegen. Stap in de koepelvormige cockpit voor de beste uitzichten en duik de diepte in. Onderweg op je verkenningsmissie zal je alles tegenkomen, van zeewier tot een krab en zelfs een haai!

Maar dat is niet alles wat je tegenkomt tijdens je onderwateravontuur. De LEGO City diepzee-onderzoekers zijn een mysterieuze kist tegengekomen in een walvisskelet. Het is jouw taak om het team te helpen om deze gevaarlijke klus te klaren. Gebruik het zoeklicht en de grijper op de robotarm van de duikboot om de kist te bergen. Wie weet wat voor schat erin zit? Misschien wel een robijn of kristal-element, of zelfs 5 goudkleurige munten!

De Diepzee Duikboot-set bevat 3 minifiguren met verschillende accessoires: een duikbootbestuurder en 2 duikers. De set bevat daarnaast ook de walvis-ribbenkast met onderzoek-functie, wat extra spanning en avontuur geeft aan de set.

De Diepzee Duikboot heeft grote externe ballast-tanks, een beweegbaar toegangsluik, en 2 robotarmen: een met een zoeklicht en een met een grijper. Accessoire-elementen zoals een breekijzer en camera maken het geheel compleet.

Vermaak jezelf en je vrienden met de LEGO City Diepzee Duikboot set. Met deze set kan je de oceaan ontdekken en jagen op gezonken schatten en wie weet wat je nog allemaal tegenkomt! Wees voorzichtig en kijk uit voor de grote, hongerige haai die op de loer ligt!

De Diepzee Duikboot meet 9 cm hoog, 19 cm lang en 11 cm breed en is geschikt voor kinderen van 6 jaar en ouder. Bestel de set nu en maak je klaar voor avontuur in de oceaan!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:51

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 29.95 (24-05-2023) € 29.95 (24-05-2023) € 29.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60244

Helikoptertransport

foto van lego set60143

Autotransport kaping

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.