Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Diepzee Basis 60096

De LEGO City Diepzee Basis (set 60096) biedt urenlang plezier en entertainment.
Verzamel monsters van de zeebodem, ontdek een mysterieuze kist en zoek naar een schat.
Wees voorbereid op avontuur, met een haai in de buurt.
De set bevat vijf minifiguren, een watervliegtuig, een transportonderzeeër en een onderzoeksduikboot.
Bestel de set vandaag nog en duik in de wereld van de oceaan!

Waar is LEGO Diepzee Basis 60096 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 72.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
907
leeftijd icoon
7-12
intro datum icoon
01-06-2015
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
5
lego set nummer icoon
60096
lego insiders punten icoon
637
punten

Kom aan boord van de LEGO® City Diepzee Basis en ontdek de fascinerende wereld van de oceaan! Help de wetenschappers bij het verzamelen van monsters van de zeebodem en laad het watervliegtuig uit met een transportonderzeeër en extra zuurstoftanks. Laat vervolgens de onderzeeër te water en duik de diepte in om de onderzoeksduikboot te helpen, die een mysterieuze kist in een grot heeft ontdekt.

Gebruik de robotarm van je onderzeeër om de ketting door te knippen en zo de grot te openen. De diepzeeduiker maakt met zijn breekijzer de kist open om de inhoud te bekijken. Hebben ze een schat ontdekt? Maar kijk uit! Er is een haai in de buurt, dus wees voorbereid op elk scenario. Met de hulp van de slimme en moedige bemanning van de Diepzee Basis kan niets je tegenhouden!

De Diepzee Basis-set is perfect voor zowel jongeren als volwassenen, en biedt uur na uur plezier en entertainment. Het bevat vijf minifiguren met diverse accessoires, waaronder een piloot, diepzeeduiker, duiker en twee diepzee-onderzoekers. Neem de controle over de operatiebasis en activeer het verschuifbare kraansysteem met echt werkende takel, de twee grote, koepelvormige ramen, het toegangsluik, de afkoppelbare zuurstoftanks, het gedetailleerde interieur met stoel, controlecentrum, harpoen, breekijzer en lantaarn.

Beheer het watervliegtuig met zijn draaiende propellers en vrachtruim, of maak een duik met de transportonderzeeër, die extra zuurstof voor de bemanning vervoert. En natuurlijk kan de onderzoeksduikboot niet ontbreken, met zijn beweegbare, koepelvormige cockpit, waar je de geheimen van de oceaan kunt ontdekken.

De Diepzee Basis-set bevat ook een grot met hek, zeewier en een haai voor nog meer avontuurlijke actie. En als extra accessoire-elementen krijg je een kist, een 'goudstaaf', drie diamant-elementen en een brandblusser.

Ga op avontuur met de Diepzee Basis-set en ontdek de fascinerende wereld van de oceaan. Stuur het watervliegtuig de lucht in, ga op zoek naar de gezonken schat en vervoer extra zuurstof met de transportonderzeeër. De operatiebasis is 18 cm hoog, 19 cm breed en 24 cm diep, het watervliegtuig is 11 cm hoog, 32 cm lang en 33 cm breed, de transportonderzeeër is 3 cm hoog, 9 cm lang en 8 cm breed en de onderzoeksduikboot is 7 cm hoog, 10 cm lang en 9 cm breed.

Bestel de Diepzee Basis-set vandaag nog voor spannende avonturen en ontdekkingen in de diepte van de oceaan!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:51

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 72.95 (24-05-2023) € 72.95 (24-05-2023) € 72.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60260

Luchtrace

foto van lego set60255

Stuntteam

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.